Jaunie Galaxy Watch5 un Galaxy Watch5 Pro sērijas viedpulksteņi – ilgāks darbības laiks, GPX atbalsts un jaunas funkcijas

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 11.augusts 2022 14:22

Samsung Electronics Co., Ltd. ir izziņojis jaunos Galaxy Watch5 un Galaxy Watch5 Pro viedpulksteņus.

Tie izceļas ar  izturību, personalizētu dizainu, kā arī funkcijām, kas palīdzēs uzlabot ne tikai vispārējo labsajūtu, bet arī miega kvalitāti. Galaxy Watch5 būs piemērotāks lietošanai ikdienā, savukārt Galaxy Watch5 Pro ir līdz šim izturīgākais un funkcijām bagātākais Samsung viedpulkstenis, kas atbalsta GPX  failu formātu un ļauj lejupielādēt maršrutus un kartes. Tas būs ideāls sabiedrotais sporta entuziastiem un piedzīvojumu meklētājiem, kuriem patīk pavadīt brīvo laiku dabā.

"Esam apņēmušies sniegt Galaxy viedpulksteņu lietotājiem rīkus, padziļinātus datus un resursus, kas nepieciešami, lai ne tikai labāk izprastu savu veselības stāvokli un labsajūtu, bet sniegtu arī vērtīgus padomus, kas palīdzētu to uzlabot. Jaunākās tehnoloģijas izstrādātas, vadoties pēc holistiskās pieejas un analizējot visus ķermenī notiekošos faktorus – ne tikai tos, kas ietekmē fizisko veselību, bet arī vispārējo labsajūtu. Proti, psihoemocionālos faktorus. Pateicoties Samsung revolucionārajām BioActive sensoram, lietotāji varēs ātri un ērti iegūt līdz šim pilnīgāko priekšstatu par saviem veselības rādītājiem, izmantojot tikai viedpulksteni," uzsver Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

Padziļināti dati par ķermeni – mazāk kā 30 sekundēs

Cilvēki ikdienā arvien vairāk vēlas iegūt padziļinātāku informāciju par savu ķermeni, kas ļautu tiem labāk izprast un rūpēties par savu veselību, un labsajūtu, kā arī palīdzētu sasniegt individuālos mērķus. Samsung nemitīgi turpina attīstīt un uzlabot savas tehnoloģijas, lai palīdzētu virzīt un attīstīt jaunas inovācijas digitālajā veselības uzraudzībā. Arī jaunie Galaxy Watch5 sērijas viedpulksteņi ir aprīkoti ar unikālo BioActive sensoru. Tas izmanto unikālu mikroshēmu, apvienojot trīs jaudīgus sensorus – optisko sirdsdarbības ātrumu, elektrisko sirds signālu un bioelektriskās pretestības analīzi, nodrošinot iespēju iegūt padziļinātākus rādītājus par savu veselību, tostarp sirdsdarbības ātrumu, skābekļa līmeni asinīs un pat stresa līmeni. Turklāt lietotāji var iegūt papildu informāciju par savu sirds veselību, kontrolēt asinsspiedienu un veikt elektrokardiogrammas monitoringu (EKG) izmantojot viedpulksteni. Tas viss – nepilnu 30 sekunžu laikā.

Holistiskā pieeja un datu analīze

Izstrādāts ikdienas uzvarām – Galaxy Watch5 piedāvā visaptverošu pieredzi un informāciju, kas noderēs ne tikai fitnesa aktivitāšu veikšanai, bet arī pēc treniņa – atpūtas un atjaunošanās procesa laikā. Ķermeņa masas analīze ļaus iegūt datus par vispārējo ķermeņa sastāvu – kopējo tauku procentu ķermenī, iegūt datus par muskuļaudu, kaulu un ūdens procentuālo daudzumu, kā arī par bāzes vielmaiņas ātrumu jeb kopējo kaloriju daudzumu, kas ikdienā nepieciešams ķermenim. Iegūtie dati palīdzēs noteikt mērķus, veidot personalizētāku treniņu programmu un sekot līdzi savam progresam. Kad būs pienācis laiks atpūsties, Galaxy Watch5 sērijas viedpulksteņi sniegs lietotājiem noderīgus datus, tostarp noteiks sirdsdarbības ātrumu pēc intensīva treniņa un pielāgos ieteikumus par rekomendētā ūdens patēriņa daudzumu pēc treniņa, pamatojoties uz izsvīsto ūdens daudzumu treniņa laikā.

Veselīgiem miega paradumiem ir liela ietekme uz vispārējo veselības stāvokli un labsajūtu, tādēļ Samsung radītās tehnoloģijas palīdzēs uzlabot miega rutīnu. Izproti sava miega ciklus, iegūsti papildu informāciju miega traucējumiem, t. sk. krākšanu un skābekļa līmeni asinīs. Uzlabo miega paradumus, izmantojot Sleep Coaching mēneša programmu, SmartThings, lai Galaxy Watch5 automātiski iestatītu gaismas, maiņstrāvas ierīču un televizora iestatījumus, kas ļaus nodrošināt ideālāku vidi miegam. Viedpulkstenī iestrādāta arī sistēma, kas reaģē uz kritieniem un paziņos ārkārtas kontaktpersonai, ja tā lietotājs paklups vai izkritīs no gultas.

Tev vairs nebūs jāuztraucas, ka pulkstenis var izlādēties vai var tikt bojāts, lietojot to izaicinošos apstākļos. Galaxy Watch5 ir par 13% lielāks akumulators, un tikai ar astoņu minūšu uzlādi (kas ir par 30% ātrāka nekā Galaxy Watch4), iegūsi jaudu, kas ļaus sekot līdzi un analizēt miega kvalitāti astoņas stundas. Viedpulkstenī pirmo reizi iestrādāts safīra kristāla ekrāns, kas ir par 60% cietāks un izturīgāks. Tajā pieejama arī balss asistenta funkcija –  savu iecienītāko dziesmu Spotify varēsi ieslēgt, izmantojot Google Assistant funkciju. Bet ceļu uz vēlamo galamērķi atradīsi, izmantojot Google Maps – lietotne viedpulkstenī būs pieejama pat bez savienojuma ar viedtālruni. Mūzikas un audio cienītāji novērtēs tādu lietotņu, kā SoundCloud un Deezer pieejamību. Turklāt One UI Watch4.5 piedāvā pilnīgāku rakstīšanas pieredzi, vienkāršāku zvanu veikšanas veidu un virkni jaunu funkciju, kas padara Galaxy Watch lietošanu intuitīvāku.

Galaxy Watch5 Pro – brīvā laika pavadīšanai dabā

Galaxy Watch5 Pro – jaunākais Galaxy Watch sērijas papildinājums, radīts tiem, kuriem patīk pavadīt laiku brīvā dabā. No pārgājieniem līdz riteņbraukšanai un ne tikai – Watch5 Pro būs gatavs jebkuram izaicinājumam, pateicoties tā izcilajiem materiāliem. Tam ir uzlabots safīra kristāla ekrāns, kas ir izturīgāks pret nodilumiem un tā titāna korpuss aizsargās ekrānu, pateicoties izvirzītajam rāmim. Galaxy Watch5 Pro ir arī pilnīgi jauna sporta siksniņa ar D veida aizdari, kas ir īpaši izturīga un labi pieguļ plaukstas locītavai.

Viedpulkstenis  darbosies ilgi, jo, salīdzinot ar citiem Galaxy pulksteņiem, tam ir visietilpīgākais akumulators – par 60% lielāka akumulatora jauda nekā Galaxy Watch4. Pirmo reizi Galaxy sērijas viedpulkstenī ir iebūvēts GPX faila formāts, kas satur kartes datus un kuru var izmantot, lai dotos pārgājienos vai arī dalītos ar savām kartēm Samsung Health lietotnē. Tāpat iespējams arī lejupielādēt citus pārgājienu un riteņbraukšanas maršrutus, gatavojoties saviem treniņiem. Rūpējoties par drošību, pieejami intuitīvi balss paziņojumi (Turn-by-turn), kas pārgājienu vai izbraukumu laikā ar velosipēdu, informēs par maršruta norādēm. Līdz ar to viss fokuss būs uz ceļa un nebūs nepieciešams regulāri skatīties kartē. Savukārt, kad būsi gatavs doties mājās, Galaxy Watch5 Pro sekos atpakaļceļa maršrutam (Track back funkcija), novirzot atpakaļ uz ceļa, pa kuru atnāci.

Cena un pieejamība

Galaxy Watch5 un Galaxy Watch5 Pro ir pieejami iepriekšpārdošanā no 10. augusta, bet iegādei mazumtirdzniecības vietās – no 26. augusta.

Galaxy Watch5 izceļas ar modernu un minimālistisku dizainu, un funkcijām, kas palīdzēs sasniegt ikdienas mērķus. Viedpulksteņi pieejami jaunās krāsās  un divos izmēros. Pēc izmēra lielākais (44mm) pulkstenis pieejams grafīta, safīra un sudraba krāsā, bet mazais – 40mm, grafīta, rozā zelta un sudraba krāsā ar Bora violetu pulksteņa siksniņu, kas perfekti pieskaņota jaunajam Galaxy Flip4 viedtālrunim. Galaxy Watch5 Bluetooth versijas ieteicamā cena mazumtirdzniecībā, ir sākot no 299 EUR, bet LTE versijas – 349 EUR.

Piedzīvojumu meklētājiem, kuriem svarīga ir viedierīču izturība, veiktspēja un stils, piemērots būs Galaxy Watch5 Pro. Viedpulkstenis pieejams melnā un pelēkā krāsā un tā ekrāna izmērs ir 45mm. Galaxy Watch5 Pro Bluetooth versijas ieteicamā cena mazumtirdzniecībā, ir sākot no 469 EUR, bet LTE versijas – 519 EUR.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti