Sony iepazīstina ar jaunākajām WF-1000XM5 trokšņu slāpējošām bezvadu austiņām netraucētai mūzikas baudīšanai

 

Foto: Sony

Sony | 27.jūlijs 2023 9:45

Ar Sony WF-1000XM5 bezvadu austiņām labākais kļūst vēl labāks. Sony paziņo par savas 1000x sērijas jaunāko produktu – bezvadu, trokšņu slāpējošajām austiņām, kas ļauj baudīt izcilas kvalitātes skaņu un nodrošina visu laiku labāko zvanu kvalitāti. Kā saka Sony pārstāvji: ar WF-1000XM5 esi tikai tu un mūzika.

Radīts mūzikai

Līdz ar šī produkta laišanu klajā Sony saviem audio produktiem radījis jaunu saukli “Radīts mūzikai”, atkārtoti apliecinot sevi kā galveno audio zīmolu, kas vieno mūzikas radītājus un tās cienītājus ar mērķi atbalstīt mūziķu radošo izpausmi un radīt autentisku mūzikas baudīšanas pieredzi.  

Nozarē labākā ­­­trokšņu slāpēšanas funkcija

Dubultais  trokšņu sensors un HD trokšņus slāpējošais procesors absorbē un novērš apkārtējās vides skaņu caurlaidību, turklāt Dynamic Driver X funkcija rūpējas par plašu frekvenci, dziļiem basiem un  skaidru audio. Skanējums ļauj iztēloties, ka atrodies studijā ar saviem iemīļotākajiem māksliniekiem.

Katrā WF-1000XM5 austiņā ir trīs mikrofoni, kas uzlabo balss signālu apstrādi, lai audio būtu skaidrs arī tad, ja lietotājam apkārt ir liels troksnis. Sony jaunākais integrētais procesors V2 kopā ar HD trokšņu slāpēšanas procesoru QN2e nodrošina autentisku skaņu un maksimāli samazina skaņas izkropļojumu.

Apbrīnojami augstas kvalitātes skaņa

WF-1000XM5 nodrošina augstas kvalitātes skaņu, pateicoties Digital Sound Enhancement Engine Extreme (DSEE). 360 Reality Audio tehnoloģija piešķir skaņai telpiskumu, bet austiņās iebūvētie sensori atpazīst galvas pozīciju un uzlabo audio kvalitāti atbilstoši apkārtējās vides prasībām.

Jaunās austiņas izceļas ar visu laiku labāko zvanu kvalitāti, neatkarīgi no tā, vai atrodaties birojā, strādājat no mājām, publiskā telpā vai trokšņainā vietā. Mākslīgā intelekta veidots trokšņu samazināšanas algoritms, kura pamatā ir Deep Neutral Network (DNN) funkcija, rūpējas par to, lai balss būtu dabiska un skaidri saklausāma pat trokšņainā vai vējainā vidē.

Kompaktais un ergonomiskais dizains

Sony austiņu ergonomiskais dizains nodrošina, ka austiņas ērti piekļaujas ausij. Austiņu formas veidošanā ņemti vērā izpētes dati par auss uzbūvi, ko Sony apkopo jau kopš pirmo austiņu izstrādes. Turklāt jaunās austiņas ir par 20% vieglākas kā priekšgājējas (WF-1000XM4), padarot tās ērtākas lietošanai ilgākos braucienos vai sapulcēs. Mīkstie poliuretāna putu ausu spilventiņi nodrošina pieguļošu un ērtu nēsāšanu. Austiņas pieejamas četros dažādos izmēros, tostarp XS, lai lietotājs varētu izvēlēties sev piemērotākās.

Ērti lietojamas ikdienā

Vairākas viedās funkcijas nodrošina ērtu austiņu lietošanu, tās ir viegli savienojamas ar dažādām ierīcēm un vēlamo balss asistentu. Atskaņoto audio var pielāgot un kontrolēt pat nepieskaroties viedtālrunim. Speak-to-Chat funkcija automātiski aptur mūzikas atskaņošanu, līdz ko lietotājs sāk runāt ar kādu. Kad saruna tiek pabeigta, mūzikas atskaņošana tiek automātiski atsākta Adaptive Volume Control automātiski optimizē skaļumu atkarībā no tā, kur lietotājs atrodas.

Sony bezvadu austiņas ir piemērots sabiedrotais ikdienas gaitām, kā arī pārgājieniem. 8 stundu atskaņošanas ilgums, IPX4 ūdensizturība un viedās funkcijas rūpējas, lai lietotājs varētu baudīt mūziku bez pārtraukuma. Ātrā 3 minūšu uzlāde nodrošina līdz pat 60 minūšu ilgu atskaņošanas laiku, turklāt Qi tehnoloģija ļauj lādēt austiņas bez vada.

Radītas, domājot par ilgtspējību

Jaunais bezvadu austiņu modelis WF-1000XM5 ir izstrādāts, domājot ne tikai par stilu, bet arī ilgtspējību. Austiņu iepakojuma materiāla sastāvā ir pārstrādāta plastmasa un Original Blended Material papīrs, kas izgatavots no bambusa, cukurniedru šķiedrām un pārstrādāta papīra.

Cenas un pieejamība

WF-1000XM5 austiņas baltā un melnā krāsā būs pieejamas, sākot no 2023. gada augusta.

Jauno austiņu aptuvenā cena būs 320 eiro.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro . Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti