Samsung jaunā Galaxy Watch6 viedpulksteņu sērija: personalizētas norādes labsajūtas uzlabošanai 1

 

Foto: Publicitātes foto

Samsung | 28.jūlijs 2023 12:58

Jaunie Samsung Galaxy Watch6 un Galaxy Watch6 Classic viedpulksteņi izstrādāti ar mērķi palīdzēt to lietotājiem veidot veselīgākus ikdienas paradumus un uzlabot labsajūtu .

Viedpulkstenim ir izsmalcināts un elegants dizains – tā korpuss ir plāns, ekrāns ir lielāks un dinamiskāks, bet lietotāja saskarne – interaktīvāka[1]. Viedpulkstenis analizēs gan dienas laikā, gan nakts laikā iegūtos datus par cilvēka ķermeni, paradumiem un rutīnām, lai palīdzētu uzlabot veselību un labsajūtu.

Personalizēti norādījumi labsajūtas uzlabošanai – sākot ar miegu[2]

Galaxy Watch6 sērija sniedz jēgpilnu izpratni par labsajūtu un paradumiem, personalizētus un praktiskus padomus ar mērķi radīt pozitīvas pārmaiņas. Apzinoties, ka labāka veselība sākas ar labāku miegu, Samsung palīdz lietotājiem optimizēt savus miega paradumus, koncentrējoties uz trim galvenajiem labāka miega elementiem: miega paradumu izpratni, labāku ieradumu veidošanu un miegam labvēlīgas vides izveidi.

Pamatojoties uz modernākajām miega un labsajūtas funkcijām, Galaxy Watch6 sērija tagad piedāvā padziļinātu miega rādītāju analīzi[3] – kopējais gulēšanas laiks, miega cikls, nomodā pavadītais laiks, kā arī ķermeņa fiziskā un mentālā atgūšanās, lai palīdzētu lietotājiem izprast katras nakts miega kvalitāti. Individuālāki miega ziņojumi5, kas izstrādāti kopā ar organizāciju National Sleep Foundation, katru rītu sniedz lietotājiem detalizētu informāciju par viņu miega kvalitāti. Turklāt Galaxy Watch6 piedāvā Sleep Consistency funkciju, kas analizē lietotāja miegā un nomodā pavadīto laiku, kā arī piešķir katram lietotājam simbolisku dzīvnieka tēlu jeb miega profilu, kas raksturo lietotāja gulēšanas paradumus[4].

Uzlabotā Apmācība par miegu[5] funkcija ļauj lietotājiem izmantot sagatavotos ieteikumus labākam miegam –informācija par pielāgotajiem norādījumiem, padomiem un atgādinājumiem ir pieejama gan viedpulkstenī, gan savienotajā viedtālrunī. Kad pienācis laiks doties gulēt, Galaxy Watch6 var palīdzēt izveidot ideālo gulēšanas vidi, automātiski mainot savienoto elektronisko ierīču iestatījumus[6] un ieslēdzot miega režīmu lietotāja pulkstenī un tālrunī, lai izslēgtu paziņojumus, aptumšotu ekrānus un pat aktivizētu neredzamo LED infrasarkano pulksteņa sensoru.

Individuāli pielāgoti treniņi un ķermeņa analīze

Sportošanai paredzētās funkcijas kļuvušas personalizētākas, lai palīdzētu saglabāt lietotāju motivāciju visa veselības uzlabošanas procesa laikā. Funkcija, kas ļauj analizēt ķermeņa uzbūvi[7] ar tādiem galvenajiem fiziskajiem mērījumiem kā skeleta muskuļi, bazālās vielmaiņas ātrums, ķermeņa ūdens un ķermeņa tauku procentuālais daudzums, nodrošina pilnīgu informāciju par lietotāja ķermeni un fizisko sagatavotību. Ar viedpulksteņa palīdzību lietotājs var izveidot individuālu plānu fitnesa mērķu noteikšanai, progresa izsekošanai kā arī izmantot personalizētus sportošanas un tagad arī uztura padomus, pateicoties jaunai Samsung sadarbībai ar Whisk lietotni[8].

Jaunā personalizētā pulsa zonas funkcija analizē viedpulksteņa lietotāja fiziskās spējas[9] un nosaka piecus optimālos skriešanas intensitātes līmeņus, lai palīdzētu precīzāk noteikt mērķus, pamatojoties uz savām spējām – no tauku dedzināšanas līdz augstas intensitātes treniņam. Papildus vairāk nekā 100 iekļautiem treniņu plāniem, tikko pievienotais Trases skrējiens reģistrē lietotāja skrējienus stadionā, bet Jauns vingrojums ļauj lietotājiem izveidot personalizētus treniņus un tiem sekot līdzi.

Asinsspiediena[10] un elektrokardiogrammas[11] funkcijas palīdzēs lietotājiem vispusīgāk izprast savas sirds veselību, nosakot arī sirdsdarbības ritmu, kas norāda uz ātriju fibrilāciju (AFib) – pat miega laikā[12]. Galaxy Watch6 lietotājiem ļauj noteikt arī ķermeņa temperatūru nakts laikā, lai nodrošinātu vērtīgu informāciju, tostarp attiecībā uz sekošanu līdzi menstruālajam ciklam[13]. Kritiena noteikšanas[14] funkcija var noteikt kritienu gan treniņa laikā, gan stāvot uz vietas vai pat guļot, ja lietotājam gadās izkrist no gultas. Tiklīdz tiek konstatēts kritiens, pulkstenis automātiski zvanīs uz neatliekamās palīdzības dienesta numuru vai iepriekš iestatītām kontaktpersonām.

Izsmalcināts dizains

Galaxy Watch6 sērija izceļas ar jauniem dizainiem, kas nodrošina labāku satura pārlūkošanas pieredzi viedpulkstenī, lielāku jaudu, plašāku un ērtāku iespēju klāstu, kuras var pielāgot3.

Informācijas pārskatīšana un rakstīšana uz par 20% lielākā ekrāna[15] ir vienkāršāka, jo viedpulkstenis spēj ekrānā attēlot vairāk teksta. Arī tastatūra[16] ir lielāka, bet pulksteņa izmērs paliek nemainīgi ērts. Spilgtajam, augstākas izšķirtspējas ekrānam3 ir 2000 nitu maksimālais spilgtums, kā arī iespēja pielāgot ekrāna spilgtumu, ja tiek izmantota funkcija “Always On Display”. Tas ļaus lietotājiem saskatīt ekrānā attēloto arī esot spilgtā saules gaismā. Pateicoties uzlabotajam procesoram un atmiņai, Galaxy Watch6 nodrošina vienmērīgāku un ātrāku darbību3.

Galaxy Watch6 un Watch6 Classic ir attiecīgi par 30% plānāks korpuss un par 15% plānāks rotējošais gredzens[17], tādējādi uzlabojot jau labi pazīstamo dizainu. Galaxy Watch6 sērijai ir jaunas stilīgas, interaktīvas un informatīvas pulksteņu ciparnīcas, kas maksimāli izmanto lielā displeja sniegtās iespējas, savukārt jaunās siksniņas, ko var mainīt un pievienot ar vienu klikšķi, ļauj lietotājiem viegli piemeklēt pulksteņu siksniņas savai ikdienai vai stilam. Ar vairāk nekā 704 unikālām kombinācijām lietotāji var izveidot savu ideālo pulksteni[18]. Piemēram, jaunā vieglā auduma siksniņa[19] un Sleep Coaching pulksteņa ciparnīca lieliski sader, lai palīdzētu gūt informatīvu ieskatu par miegu.

Ņemot vērā, ka Galaxy Watch6 sērijas viedpulksteņu ekrāns ir lielāks un spilgtāks, to akumulators ir ietilpīgāks un akumulatora jaudas patēriņš[20] samazināts, lai nodrošinātu labāku pulksteņa darbību. Tikai astoņās minūtēs ātrās uzlādes režīmā lietotāji pulksteni varēs lietot un uzlādēt astoņu stundu darbam, kas lieliski noderēs, lai sekotu līdzi miega kvalitātei naktī[21].

Uzlabo savu pieredzi ar pulksteņa palīdzību[22]

[1] Salīdzinājumā ar Galaxy Watch5 sēriju.
[2] Miega funkcijas paredzētas tikai vispārējiem veselīga dzīvesveida un sportošanas mērķiem. Mērījumi paredzēti tikai personīgai lietošanai. Lūdzu, konsultējieties ar medicīnas speciālistu, lai saņemtu padomu.
[3] Tiek rādīts savienotajā viedtālrunī.
[4] Nepieciešami miega dati par vismaz 7 dienām, tostarp 2 brīvdienām.
[5] Pieejams viedierīcēs, kas ir reģistrētas SmartThings. Nepieciešama jaunākā Samsung Clock un SmartThings mobilo lietotņu versija.
[6] Atbalstīts Galaxy viedtālrunī, kurā darbojas One UI 5 vai jaunāka versija.
[7] Ķermeņa uzbūves noteikšanas funkciju nedrīkst lietot, ja jums ir implantēts elektrokardiostimulators vai citas implantētas medicīniskās ierīces, kā arī tad, ja esat grūtniece. Ja esat jaunāks par 20 gadiem, mērījumu rezultāti var nebūt precīzi. Paredzēts tikai vispārējiem veselīga dzīvesveida un sportošanas mērķiem.
[8] Atbalstīts angļu un korejiešu valodā.
[9] Lai atjauninātu katras HR zonas diapazonus skriešanai, pamatojoties uz sirds un plaušu spējām, nepieciešams vairāk nekā 10 minūtes skriet ārā ar nemainīgu ātrumu 4 km/h vai ātrākā tempā.
[10] Asinsspiediena funkcija ir pieejama tikai atsevišķos tirgos. Lai nodrošinātu precizitāti, lietotājiem ir jākalibrē sava ierīce ik pēc četrām nedēļām, izmantojot tradicionālo asinsspiediena ierīci. Asinsspiediena funkcija nevar diagnosticēt hipertensiju, citas saslimšanas vai pārbaudīt sirdslēkmes pazīmes. Tā nav paredzēta, lai aizstātu tradicionālās diagnostikas vai ārstēšanas metodes, ko veic kvalificēts veselības aprūpes speciālists.
[11] EKG funkcija pieejama tikai atsevišķos tirgos. Tā nav paredzēta, lai aizstātu tradicionālās diagnostikas vai ārstēšanas metodes. Šī funkcija nav paredzēta lietotājiem ar zināmām aritmijām, izņemot AFib. Lietotāji nedrīkst interpretēt vai veikt klīniskas darbības, pamatojoties uz ierīces rezultātiem bez konsultēšanās ar kvalificētu veselības aprūpes speciālistu.
[12] Funkcijas tiek atbalstītas, izmantojot lietotni Samsung Health Monitor. Pieejamība var atšķirties atkarībā no tirgus vai ierīces. Dažādu valstu noteikto ierobežojumu dēļ, kas saistīti ar medicīnisko ierīču apstiprinājumiem/reģistrācijas saņemšanu, tā darbojas tikai pulksteņos un viedtālruņos, kas iegādāti tirgos, kur pakalpojums pašlaik ir pieejams (tomēr pakalpojums var tikt ierobežots, ja lietotāji dodas uz tirgiem, kurš šis pakalpojums nav pieejams). Šo lietotni var izmantot, lai veiktu mērījumus tikai vismaz 22 gadus veciem cilvēkiem.
[13] Ņemot vērā valsts ierobežojumus medicīniskās ierīces apstiprināšanas/reģistrācijas saņemšanai, šī funkcija darbojas tikai tālruņos un pulksteņos, kas iegādāti valstīs, kurās pakalpojums pašlaik ir pieejams. Nav paredzēts kontracepcijai. Ja pašlaik lietojat hormonālos pretapaugļošanās līdzekļus vai tiek veikta hormonāla ārstēšana, kas nomāc ovulāciju, šis pakalpojums nebūs noderīgs ovulācijas izsekošanai. Prognozes var atšķirties atkarībā no pareizas pulksteņa lietošanas, ievades datiem, vides apstākļiem utt. Paredzēts lietotājiem, kas ir vismaz 18 gadus veci. Lietotāji nedrīkst interpretēt vai veikt klīniskas darbības, pamatojoties uz prognozēm, kas veiktas bez konsultēšanās ar kvalificētu veselības aprūpes speciālistu.
[14] Lai informētu ārkārtas kontaktpersonu, nepieciešams tīkla savienojums. GPS precizitāti var ietekmēt šķēršļi satelīta signālam, piemēram, ēkas.
[15] Ekrāna izmēru salīdzinājums ir balstīts uz Galaxy Watch6 (40 mm) un Galaxy Watch6 Classic (43 mm). Salīdzinot ar attiecīgi Galaxy Watch5 (40 mm) un Galaxy Watch4 Classic (42 mm). Pamatojoties uz Galaxy Watch6 Large (44 mm) un Galaxy Watch6 Classic Large (47 mm), ekrāna izmēru salīdzinājums ir 16%.
[16] Galaxy Watch6 (40 mm) un Galaxy Watch6 Classic (43 mm) parāda par 33% vairāk paziņojumu teksta un par 13% lielāku tastatūras izmēru, salīdzinot ar attiecīgi Galaxy Watch5 un Galaxy Watch4 Classic.
[17] Galaxy Watch6 (40 mm) ir par 30% plānāks ietvars nekā Galaxy Watch5 (40 mm), savukārt Galaxy Watch6 Classic ir par 15% plānāks rotējošais ietvars nekā Galaxy Watch4 Classic.
[18] Pieejams vietnē samsung.com atsevišķos tirgos. Pieejamo kombināciju skaits var atšķirties atkarībā no tirgus.
[19] Pārdodas atsevišķi. Pulksteņu siksniņu pieejamība var atšķirties atkarībā no tirgus vai operatora.
[20] Salīdzinājumā ar attiecīgi Galaxy Watch5 un Galaxy Watch4 Classic.
[21] Testēšanu veica Samsung, izmantojot Galaxy Watch6 un Galaxy Watch6 Classic (BT un LTE) iepriekš izlaistās versijas, kas katra ir savienota pārī ar Samsung tālruni; visas ierīces pārbaudītas ar pirmsizlaides programmatūru, Galaxy Watch Magnetic ātrās uzlādes USB C kabeli (EP-OR900) un Samsung 25 W USB C strāvas adapteri (EP-TA800). Uzlādes laiks ir atkarīgs no reģiona, iestatījumiem, lietošanas veida un vides faktoriem; faktiskie rezultāti var atšķirties. Samsung 25 W USB C strāvas adapteris (EP-TA800) tiek pārdots atsevišķi.
[22] Noteiktu lietotņu/funkciju pieejamība var atšķirties atkarībā no tirgus, operatora vai pievienotās ierīces. Dažām lietotnēm var tikt piemērota abonēšanas maksa.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Sandijs 2.augusts 2023 22:32
1 0 Atbildēt

Akumulatora darbības laiks nieka 40 h,  Huawei piedāvā reālas 10 diennaktis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti