«Bērnu Rallijs KURZEME 2009» ir klāt! 2

 
29.maijs 2009 8:25

Šogad „Bērnu Rallijs KURZEME” norisināsies jau sesto gadu. Pasākums visus šos gadus pulcē bērnus un jauniešus, vecumā no 6 – 14 gadiem, lielākajās Kurzemes pilsētās - Liepājā, Talsos, Ventspilī, Kuldīgā un Saldū.

Sākoties skolēnu vasaras brīvlaikam, mazos riteņbraucējus pievērš ceļu satiksmes noteikumu apguvei, atgādina, kas ir droša satiksme uz ielas, sniedz ieskatu pirmās palīdzības sniegšanā, ļauj pierādīt savu veiklību riteņbraukšanā un radio vadāmo mašīnu modeļu vadīšanā, kā arī neizpaliek intereses viešana par aktīvu dzīvesveidu, autosportu un autoralliju.
„Mārketinga projektu aģentūra Fortius” sadarbībā ar Ceļu Satiksmes Drošības Direkciju ir „Bērnu Rallijs KURZEME 2009” organizatori. Swedbank, jau trešo gadu pēc kārtas, ir sacensību atbalstītājs.

Šogad „Bērnu Rallijs” notiks pasākuma „Lielmutis Fricis un Lielmutes Martas” ietvaros –      31. maijā, Liepājā plkst. 12.00 Bērnu rotaļu laukumā – Jūrmalas parkā. Dalībnieku reģistrācija 30 minūtes pirms pasākuma sākuma.

Protams, neiztiksim arī bez visiem zināmās un iemīļotās stāstu varones Pepijas, kura ne tikai uzmundrinās sacensībās un dos startu dalībniekiem, bet arī vadīs apbalvošanas ceremoniju.

Sacensībām nepieciešamo inventāru dalībniekiem nodrošina organizatori, taču dalībniekam ir iespēja startēt ar savu personīgo velosipēdu un aizsargķiveri.

Sacensību dalībnieki tiek vērtēti trīs vecuma grupās: 6 - 7 gadiem, 8 – 10 gadiem un 11 – 14 gadiem. Sacensībās tiek dota iespēja ņemt dalību arī jaunākiem bērniem par 6 gadiem, jo galvenais ir vēlme piedalīties.
Sacensību dalībnieku skaits ir limitēts līdz 100.

„Bērnu rallijs KURZEME 2009” sacensību kalendārs:
31. maijs LIEPĀJĀ plkst. 12.00 Bērnu rotaļu laukumā – Jūrmalas parkā;
7. jūnijā KULDĪGĀ plkst. 12.00 Pilsētas laukums;
13.jūnijā TALSOS plkst. 12.00 Pilsētas skeitparks;
27.jūnijā SALDŪ plkst. 12.00 Kalnsētas parka estrādē;
28.jūnijā VENTSPILS plkst. 12.00 Bērnu pilsētiņa.

Katrā pilsētā pirmo trīs vietu ieguvējus aicinās uz lielo finālu, kas notiks LIEPĀJĀ 3.jūlijā plkst. 12.00 Bērnu rotaļu laukumā – Jūrmalas parkā.

Pasākuma laikā katram būs iespēja vērot pirmās palīdzības paraugdemonstrējumus un iejusties rallija pilota lomā, sēžot īstā rallija automašīnā.

Sacensības ir bez maksas, galvenais ir piedalīties „Bērnu Rallijā KURZEME 2009”, jo visus dalībniekus gaida balvas, liels piedzīvojums, jautrība ar Pepiju un balonu salūts.

Tiekamies „Bērnu Rallijs Kurzeme 2009”!
 
Visi komentāri
 
269055. viesis 29.maijs 2009 11:20
0 0 Atbildēt

A,vidzemē ar tādas lietiņas ir?

269060. viesis 29.maijs 2009 11:49
0 0 Atbildēt

ar riteņiem rallijs :DDD

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti