Santa Klausa oficiālais pārvadātājs - «Smile Taxi»

 
17.decembris 2009 11:43

Taksisti palīdz radīt Latvijas iedzīvotājos svētku noskaņojumu. Lapzemes Santa Klausa oficiālais pārvadātājs ir kļuvis "Smile Taxi". Īpašs piedāvājums ir arī Latvijas Ziemassvētku vecīšiem.

<seesam>Pārējiem iedzīvotājiem sagatavotas Ziemassvētku dāvanas un 25% atlaide. Visos dzeltenos taksometros skanēs svētku mūzika un tiks rādītas multiplikācijas filmas.

Smile Taxi ir kļuvis par oficiālo transportu Santa Klausam, kurš ielidoja Rīgā 5.decembrī. Santa devās uz tikšanos ar Latvijas bērniem dzeltenajās Smile Baby Taxi automašīnās. Arī mūsu pašu Latvijas Ziemassvētku vecīši nav atstāti bez uzmanības. Vecgada vakarā viņi varēs nomainīt savas burvju kamanas pret komfortabliem Jaungada taksometriem. Klienti, kas būs apģērbti pilnībā Ziemassvētku vecīša tērpā,  saņems ievērojamas atlaides Smile Taxi pakalpojumiem, pasūtot taksometru pa telefonu vai dienestā TAXI 8880.

Tiem, kuriem paredzētas Ziemassvētku vecīša dāvanas, tas ir pārējiem Latvijas iedzīvotājiem, par godu Jaungada svinībām Smile Taxi ir ieviesis papildus tarifu „Laimīgās dienas”. Svētdienās, pirmdienās un otrdienās brauciena cena ir pazemināta par 25% un sastāda 30 santīmus par kilometru un vienu latu par iekāpšanu. Tarifa aktivizācijai, pasūtot taksometru, ir nepieciešams pateikt „laimīgās dienas”. Pēc kompānijas datiem, uz šodienu minētais tarifs ir viens no zemākajiem Rīgā.

”Šodien mēs visi esam norūpējušies par sarežģīto ekonomisko situāciju un par esošajām grūtībām. Tapēc īpaši svarīgi, lai cilvēki neaizmirst par Ziemassvētku un Jaungada brīnumiem. Ceram, ka mūsu Ziemassvētku taksometru pakalpojumi samazinās rūpes, kas saistītas ar gatavošanos svētkiem. Un ja tas izraisīs Latvijas iedzīvotājos smaidu, un tādējādi palielinās svētku noskaņojumu – mēs varēsim teikt, ka ne velti saucamies Smile Taxi.” novēlēja Aleksejs Ignatjevs, Smile Taxi direktors.

Līdz ar svētku atlaidēm „smaidošo” taksometru pasažierus Ziemassvētkos gaida dāvanas. Bet brīnumainā svētku noskaņojuma radīšanai automašīnās skanēs Ziemassvētku un Jaungada mūzika. Tāpat arī, taksometros tiks raidītas multiplikācijas filmas. Pēc Smile Taxi vadības ieceres tas ļaus pieaugušajiem atcerēties bērnību un sajust brīnumaino svētku atmosfēru.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti