Motošoseja atklāj sezonu Biķerniekos

 
24.maijs 2012 16:00

26.maijā, Biķernieku motoaplī notiks Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) organizētās Latvijas čempionāta ieskaites sacīkstes motošosejā.

Paralēli notiks arī Lietuvas un Igaunijas nacionālo čempionātu posmi, kā arī sacensību programmu papildinās „Motoapļa kausa” un Zelta Mopēda čempionāta dalībnieki.

Šogad maija mēnesis Latvijas motošosejniekiem ir ļoti saspringts. Aizvadītajās brīvdienās ņemta dalība Latvijas čempionāta pirmajā posma Kauņā. Latvijas motošosejas skūteristi jau braukuši s/k 333 un Daugavpilī. LaMSF Motošosejas komisijas  atjaunotā disciplīna -  Zelta Mopēda čempionāts jau braucis Daugavpilī un Biķernieku kartodromā.

Sacensības sestdien, 26.maijā iekļaus tradicionālās solo motociklu klases – Superbike, Superstock 600, B1200, B600 un ceļa motocikli. Programmā paredzēti tradicionālie braucieni aktīvākajiem iknedēļas „Motoapļa” organizēto treniņu apmeklētājiem, kuriem visas sezonas gaitā paredzēti trīs ieskaites posmi. Biķernieku kartodroma līkločus iemēģinās Zelta Mopēda čempionāta dalībnieki, kuriem šis būs jau trešais posms. Sacīkstes noslēgsies ar Latvijā vēl neredzētu šovu – handikapa braucienu motošosejā. Sīkākas nianses organizatori vēl neatklāj, bet no pieredzes zinot cik atraktīvi ir šie braucieni Igaunijā, asas izjūtas ir garantētas.

Dalībnieku reģistrācija un vairāk informācijas http://www.motoaplis.lv/raksts.php?id=101

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti