Trīsdesmit otrā «Latvijas Nafta» degvielas uzpildes stacija Valkā 1

 
16.augusts 2012 7:44

Sākot no 2012. gada 6.augusta Valkā, Rūjienas ielā 31, savu darbību uzsāka jaunā degvielas uzpildes stacija „Latvijas Nafta”. Uzņēmums paplašina tīklu līdz trīsdesmit divām stacijām!

Jaunā stacija atrodas pierobežas zonā ar Igauniju, kompleksā – Valga “Truck stop”. Tuvākā mēneša laikā tiks atvērts smago automašīnu diennakts stāvlaukums, hostelis, bistro, vieglo automašīnu diagnostikas centrs, sporta bārs un t.t.

Jaunā degvielas uzpildes stacija, tāpat kā pārējās „Latvijas Nafta” tīkla stacijas, piedāvā augstas kvalitātes degvielu. Piedāvātie produkti atbilst visiem Eiropas kvalitātes standartiem. Uz jauno staciju tiek piegādāts 95. markas benzīns, 98.markas benzīns, dīzeļdegviela un degviela lauksaimniekiem, kas paredzēta realizēšanai lauksaimniecības produkcijas ražotājam, piemērojot atbrīvojumu no akcīzes nodokļa. Degvielas uzpildes staciju veikalos klients var atrast gan sev, gan savam automobilim nepieciešamas lietas. Klientu ērtībai stacija darbojas visu diennakti. Turklāt jaunajā DUS degvielai ir īpaša iepazīšanās cena!

Norēķinus par degvielu stacijā var veikt skaidrā naudā, izmantojot banku norēķinu kartes, kā arī „Latvijas Nafta” debetkartes un kredītkartes.
 

 
Visi komentāri
 
286680. viesis 17.augusts 2012 12:34
0 0 Atbildēt

Hmm.. Valka rullē 32 ''Latvijas nafta'' uzpildes stacijas!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti