Ķekavā darbu uzsāk «Statoil» degvielas uzpildes stacija 5

 
19.augusts 2012 9:50

Noslēdzot franšīzes līgumu, augustā darbu Statoil tīklā uzsākusi jauna degvielas uzpildes stacija „Kalnakrogs”, Ķekavā, Rīgas ielā 107. Patlaban šī ir jau 13. Statoil franšīzes stacija Latvijā.

Franšīzes līgums starp abiem uzņēmumiem tika noslēgts jau aprīlī, bet līdz atvēršanai norisinājās gan stacijas pārbūve atbilstoši Statoil zīmola un drošības prasībām, gan darbinieku apmācības darbam ar Statoil produkciju un pakalpojumiem. Statoil DUS „Kalnakrogs” durvis klientiem vēra 15. augustā, un tās darbalaiks ir no plkst. 06:00 līdz 22:00.

Jaunajā DUS pircējiem tiek piedāvāti kvalitatīvi, Eiropas standartiem atbilstoši degvielas produkti un serviss. Kalnakrogā, tāpat kā visur Statoil tīklā, ir pieejams arī plašs uzkodu un karsto dzērienu klāsts. Turklāt Ķekavā klienti varēs saņemt arī līdz šim Statoil tīklā vēl nebijušu pakalpojumu – riepu servisu, par kuru būs iespējams ērti norēķināties ar Statoil kartēm. Tieši Statoil priekšrocību kartes ir viens no būtiskākajiem jaunās DUS klientu ieguvumiem, jo tagad arī tajā ir iespēja izmantot Statoil extra programmas priekšrocības, kā arī norēķināties ar Statoil kartēm uzņēmumiem.

Īpaši lauksaimniekiem un kravas auto vadītājiem

Papildus standarta Statoil produktu un pakalpojumu klāstam, DUS „Kalnakrogs” būs pieejama arī gāzes uzpilde un dīzeļdegviela lauksaimniekiem. SIA „Kalnakrogs” laika gaitā ir izveidojusies īpaša sadarbība ar lauksaimniekiem, jo uzņēmums piedāvā ne tikai dīzeļdegvielu lauksaimniekiem, bet arī lauksaimniecības, dārzkopības, komunālās un vides kopšanas tehniku un rezerves daļas, kā arī sniedz lauksaimniecības un vides sakopšanas pakalpojumus.

Turklāt, pateicoties atrašanās vietai svarīga autoceļa malā, plašai teritorijai un ērtai iebraukšanai, kā arī pārdomātam dīzeļdegvielas piedāvājumam, DUS ir piemērota arī kravas automašīnām.
 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
286789. viesis 22.augusts 2012 14:17
1 0 Atbildēt

Viss atkarīgs no franšīzes turētaja, čaiņiki!Skaidrs?! :-)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 1

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 26

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti