Smart paplašina tirgu 4

 
30.jūnijs 2003 8:36

DaimlerChrysler meitas uzņēmums Smart plāno pārdot vēl vairāk automobiļu. Pagājušajā gadā jau tika pārdoti 122300 auto. 2008. gadā Smart plāno pārdot vairāk kā 200000 automobiļu. „Mēs darīsim visu, lai palielinātu pārdoto auto skaitu”, apgalvo uzņēmuma vadība.

smartforfour.jpg

Smart nedod tikai tukšus solījumus. Līdz gada beigām Smart grib palielināt tirdzniecības vietu skaitu līdz 700. Līdz šim visā pasaulē bija pieejamas 580 tirdzniecības vietas. Bez tam Smart taisās pārdot savu preci arī Austrālijā, Meksikā, Dānijā, Somijā, Īrijā, un Turcijā.

Par to, vai Smart būs pieejams arī Ķīnā, Smart vadība vēl nedod konkrētas atbildes. „2006 gadā mēs plānojam iekarot arī Amerikas tirgu”, apgalvo Smart šefs Andreas Renšlers. Lielas cerības Smart vadība liek uz jauno modeli Forfour, kurš tika prezentēts šonedēļ.

Mārtiņš Šīrants

 
Visi komentāri
 
84755. viesis 30.jūnijs 2003 10:44
0 0 Atbildēt

SMART ir tāds interesants aparāts - labi aprīkots, stilīgs un visnotaļ dinamisks, bet tomēr vislābāk to raksturo savulaik Radio Kurbulis vadītāju teiciens "modinātājpulkstenis ar iekšdedzes dzinēju".

Spilgtākās atmiņas par SMART man ir no Vācijas autobāņiem - visi uz 130 - 140 km/h un viens SMART visiem pa vidu nēšajas sstarp joslām turpu šurpu. ;)

Kas attiecas uz pārdošanas paplašināšanu - domāju, ka lielpilsētas tikai iegūtu no šādu mazizmēra automobīļiem. Žēl, ka nevar teikt mazcenas, jo maksā tie SMART kā ļoti labi komplektēti kompaktklases auto.

84884. viesis 30.jūnijs 2003 22:57
0 0 Atbildēt

Redz kā ir ar tiem auto ražotājiem, no sākum auztaisa kaut kādu brīnumu, bet pēc tam sāk arī taisīt normālus auto. skaties, pēc gadiem 5 būs arī Smart džips, limuzīns, kurš konkurēz ar S klses mersi, arī kāds sporta vāģis ar 5l motoru, utml.

84930. viesis 1.jūlijs 2003 9:57
0 0 Atbildēt

Laba doma! Piemēram STATOIL varētu tirgot "mazcenas" auto, ar nosacījumu, ka 5 gadus liesies tikai "staķikā". Tas gan neattiecas uz SMART, kuru par "mazcenas" nenosauksi nekādā veidā. *******ing dārgs tas pulkstenis ar dzinēju.

85005. viesis 1.jūlijs 2003 22:45
0 0 Atbildēt

Cik ta blekjo taads briinums?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti