Jauni vaibsti «Porsche» sejā

 
16.aprīlis 2004 6:03

Sportisko auto cienītāji var priecāties - kompānija Porsche atjaunina savu jaudīgo spēkratu gammu. Nākotnē Porsche Boxster vizuāli būtiski atšķirsies no 911. modeļa un kļūs jaudīgāks.

Boxster S versijas dzinējam klāt nāks 200 kubikcentimetri apjoma (līdz 3,4 litriem) un 15 zirgspēki. Boxster bāzes versijai paliks tas pats 2,7 litru dzinējs.

poa.jpg

Bez tam, jaunākais modelis Porsche sportisko automobiļu gammā iegūs divu disku sajūgu, kas savienos dzinēju vai nu ar sešpakāpju mehānisko vai piecpakāpju automātisko Tiptronic pārnesumkārbu.

 

pob.jpg
Ar Porsche 911 modeli kompānija atgriežas pie dizaina pamatvērtībām. Pats galvenais - apaļie lukturi, ir gandrīz tādi paši kā klasiskajiem modeļiem. Pēdējās fotogrāfjās redzams, ka Porsche 911 ar 997 virsbūvi modelis ir ļoti slaids, ar platiem spārniem un lieliem riteņiem. Neskatoties uz klasisko dizainu, automobilis ievērojami uzlabots tehniskā ziņā.

poc.jpg
997. modeļu klāstam paredzētas keramiskās bremzes, divu disku sajūgs un dzinēji ar tiešo iešprici. Nedaudz vēlāk parādīsies arī versija ar pilnpiedziņu, turklāt avoti no Porsche ziņo, ka šī sistēma tikusi pilnībā modernizēta.

Bāzes versijā Porsche 911 (997) tiks aprīkota ar 3,6 litru 320 Zs dzinēju, bet jaudīgākā S versija - ar 3,8 litru 340 Zs dzinēju. Plānots, ka 2004.gadā parādīsies kupeja, 2005.gadā - kabriolets un pilnpiedziņas versija, bet 2006.gadā klajā nāks pašas jaudīgākās GT3 un Turbo versijas.

pod.jpg
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti