Gros Auto Grupas apgrozījums pieaudzis par 69% 6

 
8.jūnijs 2004 9:04

Gros Auto Grupas apgrozījums šā gada četros mēnešos, salīdzinot ar pērnā gada šo pašu laika posmu, pieaudzis par 69 %. Kopumā uzņēmuma Neto apgrozījums gada pirmajā kvartālā strauji tuvojas diviem miljoniem - 1 813 338 latu.

Procentuāli, attiecībā pret kopējo uzņēmuma apgrozījumu, visstraujāk augusi mazumtirdzniecības un auto tirdzniecības nozaru finanšu rādītāji.

Šā gada pirmo četru  mēnešu finanšu rādītāji, salīdzinot ar pērno gadu, pieauguši visās Gros Auto Grupas darbības nozarēs: vairumtirdzniecībā par 6,75%, mazumtirdzniecībā par 23.35%, bet servisā par 31.49%. Savukārt auto tirdzniecībā apgrozījuma pieaugums sasniedzis 2361.45%, kas skaidrojams ar veiksmīgo uzņēmuma stratēģiju, Latvijas tirgū pārstāvot KIA Motors Co uzņēmumu, un piedāvājot perspektīvās un kvalitatīvās KIA markas automašīnas.

Gunvaldis Groskops, Gros Auto Grupas prezidents, ar gandarījumu atzīst, ka finanšu rādītāji apliecina uzņēmuma dinamisko attīstību un stabilitāti. “Mūsu mērķis ir izveidot mūsdienīgu ar auto saistītu uzņēmumu tīklu visā Latvijā, kas klientiem būtu ērti izmantojams vienotās sistēmas un līgumu dēļ, neatkarīgi no tā, kurā no GAG grupas servisu tīkliem viņš iegriežas,” saka G. Groskops. 

Finanšu pieaugums vērojams arī ar Gros Auto Grupu (GAG) saistītajos uzņēmumos. Viens no tādiem ir Salimpex Rīga, kura pamatdarbība ir Agip smērvielu, auto piederumu, auto ķīmijas un auto kosmētikas vairumtirdzniecību. Salimpex Rīga apgrozījums šā gada četros mēnešos, salīdzinot ar pērnā gada pirmo kvartālu, pieaudzis par 8%, bet 2003. gadā kopumā Agip produkcijas realizācija uzņēmumā pieaugusi par 27%, bet finanšu ieņēmumi par 11,96%.

Paplašinot savu darbību, šogad Gros Auto Grupa radījusi arī 25 jaunas darba vietas un šobrīd kopējais uzņēmumā strādājošo skaits ir 220 darbinieku. Savukārt 2003. gadā, līdz ar divu jaunu struktūrvienību darbības uzsākšanu Liepājā un Rīgā, Gros Auto Grupai pievienojās 47 darbinieki.  

Gros Auto Grupa ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem savā nozarē un tā sastāvā ir 16 struktūrvienības, tostarp auto rezerves daļu un piederumu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības veikalu tīkls visā Latvijā, auto apkopes un servisu tīkls Rīgā, Liepājā un Kuldīgā. GAG sastāvā ir arī sporta klubs Gros Auto Sports un Restorāns koteiļbārs Martini’s.

 
Visi komentāri
 
129713. viesis 8.jūnijs 2004 9:27
0 0 Atbildēt

Serviss prieks tadiem, kuri pat riepu nevar piepumpet!!!

129719. viesis 8.jūnijs 2004 9:48
0 0 Atbildēt

Gros auto rullee!!! Arviid, Maartinj turaties. Lai KIA tirgojas!. Astra, Olesja buchas:)

Leo

129815. viesis 8.jūnijs 2004 12:32
0 0 Atbildēt

jo vairak KIA's notirgos, jo vairak darba bus servisam.

129846. viesis 8.jūnijs 2004 14:04
0 0 Atbildēt

"..perspektīvās un kvalitatīvās KIA markas automašīnas.." par to parunāsim pēc 5 gadiem...

129943. viesis 9.jūnijs 2004 13:02
0 0 Atbildēt

Ciest nevaru!

129996. viesis 9.jūnijs 2004 16:34
0 0 Atbildēt

Nezinu ar ko KIA butu sliktaks par kaukadu citronu vai pezu.Servisam gan butu jacel limenis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti