Baltijas Autolīzings uzvar Valsts Kancelejas konkursā 5

 
23.septembris 2004 0:00

SIA “Hanza Līzings” meitas uzņēmums Baltijas Autolīzings pēc atkārtotas piedāvājumu vērtēšanas ir atzīts par uzvarētāju visās automobīļu kategorijās Valsts Kancelejas izsludinātajā konkursā par automašīnu nomu.

Baltijas Autolīzings piedāvājums atzīts par saimnieciski izdevīgāko, turklāt kompānijai bija vislielākā pieredze no visiem pretendentiem, kas bija viens no svarīgākajiem kritērijiem konkursā.

Kopumā no Baltijas Autolīzinga dažādas valsts iestādes turpmākos 36 mēnešus nomās 183 automašīnas, to skaitā Ford Focus, Ford Mondeo, Renault Megane, Renault Laguna, Renault Grand Scenic, Renault Traffic, Honda HRV, Niva, Audi A6, Suzuki Grand Vitara.

Hanza Līzings vadītāja Irīna Pīgozne: “Esam gandarīti par konkursa rezultātu! Baltijas Autolīzings ir ar pieredzi bagātākā pilna servisa līzinga kompānija Latvijā, turklāt ar augstāko apkalpošanas līmeni, kas ir mūsu pirmā prioritāte. Ar šo uzvaru Baltijas Autolīzings ir vēl vairāk apliecinājis savas līderpozīcijas pilna servisa līzinga jomā Latvijā un apliecinājis savu pakalpojumu izdevīgumu!”

Baltijas Autolīzings ir SIA Hanza Līzings meitas uzņēmums, kas specializējies īstermiņa un ilgtermiņa nomas pakalpojumu sniegšanā, piedāvājot pakalpojumu līzingu, vieglo automašīnu, autobusu un piekabju nomu. Uzņēmums uzsāka savu darbību Igaunijā 1997. gadā, tā paša gada beigās tika izveidoti meitas uzņēmumi Latvijā un Lietuvā. Šobrīd Baltijas Autolīzingam ir ap 60% liela tirgus daļa pilna servisa līzinga kompāniju tirgū.

 
Visi komentāri
 
141125. viesis 23.septembris 2004 15:07
0 0 Atbildēt

Es vienkarshi ***jeju cik mums ir Latvijaa "lielakie", "labakie", "ar lielako pieredzi", "pirmie" utt. :)))

141135. viesis 23.septembris 2004 15:53
0 0 Atbildēt

protams, protams valsts kancelejai vajag pāris linkoln nafigātorus vēl izīrēt :)

vai tikai nebūtu vienkāršāk katram, kuram dienesta vajadzībām nepieciešams autiņš (izņemto tos, kuriem jāvadā ciemiņi) vienkārši piešķirt samērojamu piemaksu pie algas lai brauc ar personīgo - redzētu cik no viņiem patiesībā braukātu ar tramvajiem un izdarītu secinājumus par mašīnu nepieciešamību.

141177. viesis 24.septembris 2004 8:15
0 0 Atbildēt

Gribetu redzet kaa mezsargs uz mezu brauks ar tramvaju

141191. viesis 24.septembris 2004 9:52
0 0 Atbildēt

vo, vo - tieši tāpēc lai brauc ar personīgo auto pēc savas izvēles, nevis kroņa uzspiesto.

141202. viesis 24.septembris 2004 10:17
0 0 Atbildēt

Verēja vel nopublicēt cik biezas aploksnes no kura kuram dotas...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti