«Volkswagen Fox» nav nekāds aprīļa joks 17

 
22.marts 2005 12:30

Kompānija Volkswagen ieplānojusi Volkswagen Fox eiropiešiem domātās versijas oficiālo prezentāciju organizēt Leipcigas autošovā 1. aprīlī. Šis modelis kļūs par VW Lupo pēcteci Eiropas tirgū, bet tā parādīšanās pārdošanā gaidāma šī gada vasaras sākumā.



Sākotnēji jaunais VW Fox tiks komplektēts ar trim dažādiem dzinējiem - 1,2 un 1,4 litru 55 un 75 Zs jaudas benzīna agregātiem un 70 Zs turbodīzeli.



Bagāžas nodalījuma tilpums standartā ir 260 litri, bet, salokot aizmugurējos sēdekļus, ietilpība palielinās līdz 1 016 litriem.



Turklāt paši sēdekļi ir pārvietojami uz priekšu un atpakaļ 15 cm robežās.



VW Fox Eiropā, kurš no sava Brazīlijas radinieka atšķiras ar kvalitatīvākiem apdares materiāliem un bāzes un papildaprīkojuma klāstu, cena pagaidām netek izziņota.



Zināms vien tas, ka vispieticīgākā aprīkojuma versija nemaksās dārgāk par 10 000 eiro.


 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
161396. viesis 22.marts 2005 12:34
1 0 Atbildēt

laps

161399. viesis 22.marts 2005 12:40
1 0 Atbildēt

Kvalitatiivs Getz :D

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti