Slēgs Elijas ielu un Vecāķu prospektu 3

 
12.augusts 2005 12:53

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka sakarā ar ielas rekonstrukcijas darbiem no šā gada 15. augusta līdz 3. oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Elijas ielas posmos no Jēzusbaznīcas ielas līdz Dzirnavu ielai un no Dzirnavu ielas līdz Maskavas ielai.

Savukārt no šā gada 15. augusta līdz 18. augustam, sakarā ar gāzes vada izbūves darbiem, tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme virzienā uz Vecāķiem Vecāķu prospekta 150 metru garā posmā no Emmas ielas.

Elijas ielas remontdarbu laikā autovadītāji varēs izmantot apbraucamos ceļus pa Puškina, Gogoļa, Jēzusbaznīcas, Dzirnavu, Strūgu un Maskavas ielām. Iedzīvotāju un uzņēmumu, kas atrodas Elijas ielas slēgtajā posmā, transportlīdzekļiem tiks nodrošināta iespēja piebraukt pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Vecāļu prospekta gāzes vada izbūves darbu laikā autovadītāji virzienā uz centru varēs izmantot vienu brīvu joslu, bet virzienā uz Vecāķiem Vecāķu prospektu varēs apbraukt pa Emmas un Atlantijas ielām.
 
Visi komentāri
 
175387. viesis 12.augusts 2005 18:00
0 0 Atbildēt

Bac! Bet pa Atlantijas ielu tak nav iespejams normali pabraukt, tur ir tadas bedres. Brauciet pratigi.

Vispar besi ara sitie remontdarbi. Celu pec tam neviens i netaisas civilizeti saremontet Viss tas rajons ir vienos ielapos. Kadu tur naudu vajdzes ieguldit, lai to salabotu. Kapec Zviedrija var uzlikt lidzenus ielapus, bet pie mums ne. Velns paravis! Cik ilgi celu apsaimniekotaji nirgasies par parejiem. Ek labi, tapat pec gadiem 20 celi nebus vajadzigi, jo nebus ko baka liet:)

175390. viesis 12.augusts 2005 18:38
0 0 Atbildēt

He, he! Labi, ka vairs LNT nestraadaju! Tur jau taa parasti nebija kur auto likt, tad tagad vispaar droshi vien nekaadu ceriibu!!! :)))

175702. viesis 16.augusts 2005 21:51
0 0 Atbildēt

Jautajums ar aki.

Vakar uzlika kiegeli Vecaku prosp. gala (no Vecmilgravja kanala puses). Protams ka liela dala to zimi neredzeja un griezas ieksa, ka rezultata veidojas kustibas traucejumi. BET toties visu dienu policijas darbinieks ar mopedu staveja pie garazam un iekaseja soda naudas no tiem kas pabrauca zem kiegela. Jautajums: kapec policijas darbinieks nestaveja Vecaku prosp. gala un nenoradija apbraucamo celu, bet iekaseja, jo CP pienakums ir RUPETIES par satiksmes drosibu nevis sodit.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti