Rudens tūres ietvaros tiks atvērts VW Centrs Jēkabpilī 5

 
11.oktobris 2007 9:11

Šajā nedēļas nogalē Volkswagen Rudens tūre dosies savā priekšpēdējā izbraucienā pa Latviju. Piestājusi Aizkrauklē un Līvānos, tā finišēs Jēkabpilī, ierodoties šeit par godu jaunā „Volkswagen Centra Jēkabpils” atklāšanai.

Šis posms Volkswagen Rudens tūrē ir īpašs. Jau pabijuši pie VW partneriem Siguldā, Ventspilī un Liepājā, 11 atraktīvākie Volkswagen modeļi būs redzami pie jaunākā VW centra Latvijā. Lai gan Latvijā populāros tautas automobiļus Jēkabpilī iespējams iegādāties jau pāris mēnešus, oficiālā atklāšana notiks tieši šonedēļ.



„Volkswagen Centrs Jēkabpils ir jau sestais Volkswagen Centrs Latvijā. Mēs esam ļoti apmierināti ar jēkabpiliešu attieksmi pret Volkswagen kā zīmolu un viņu vēlmi pierādīt sevi tik izaicinošā jomā kā auto bizness. Mūsuprāt Volkswagen Centrs Jēkabpils ir labs piemērs, kā ar uzņēmību var panākt to, kas citiem šķiet tāls un nesasniedzams mērķis – izveidot pilnībā Volkswagen korporatīvajiem standartiem atbilstošu autosalonu, kur iegādājamas visas jaunākās VW automašīnas,” saka Volkswagen importētāja Baltijas valstīs „Auto Group Baltic” reģionālais vadītājs Latvijā Andris Kulbergs.

Volkswagen Centra Jēkabpils atklāšanas svētki sāksies jau pl. 12:00. No šī brīža līdz pat vēlam vakaram autosalona A.Pormaļa ielā 40 apmeklētāji varēs baudīt lielo Touareg rampas šovu un mīmus, bet par pasākuma visu labsajūtu rūpēsies dīdžejs. Bērnus izklaidēs rotaļu darbnīca.

Volkswagen Rudens tūre Jēkabpilī ieradīsies pl. 15:00 un no šī brīža uz testa braucieniem būs pieejamas 11 atraktīvas automašīnas – sākot no mazajiem CrossPolo un Beetle un beidzot ar lielajiem Touareg un Multivan. Pirms ierašanās Jēkabpilī tūre būs paviesojusies Aizkrauklē (no 10:30 līdz 11:30) un Līvānos (no 13:30 līdz 14:30). Šeit būs apskatāmas visas tūres automašīnas un vērojams VW Touran parkošanās šovs.

Pēc Jēkabpils Volkswagen Rudens tūrei būs atlicis vairs tikai viens posms – 27. oktobrī Rīgā. Arī tur, gluži tāpat kā visos pārējos Volkswagen Rudens tūres posmos, būs iespējams ne tikai apskatīt jaunākās un atraktīvākās Volkswagen automašīnas, bet arī sadarbībā ar „Hansa Līzings” iegādāties tās par īpaši izdevīgiem noteikumiem.

Informācija par Volkswagen Rudens tūri internetā – www.vwture.lv


Auto Group Baltic,
Volkswagen importētājs Baltijā
 
Visi komentāri
 
244735. viesis 11.oktobris 2007 9:14
0 0 Atbildēt

rudens tuures ietvaros vareeja uzlabot Siguldas VW centra servisa kvalitaati. zb braukaat no Riigas uz Siguldu pa tuksho. neko vairaak par elljas nomainju shie tur nejeedz.

vot ja naakosho reizi aizbraukshu un mani atkal piechakarees- uzrakstiishu rakstu ko ielikt iAuto.

speciaalisti hrenova

244789. viesis 11.oktobris 2007 16:51
0 0 Atbildēt

nebrauc - rīgā tak arī ir serviss??

244795. viesis 11.oktobris 2007 17:29
0 0 Atbildēt

Tikai deļ servisa nopirku citas markas auto,lai gan patika VW.

244798. viesis 11.oktobris 2007 17:47
0 0 Atbildēt

braucu jau paarsvaraa uz apkopi un vienu garantijas darbinju vajadzeeja izdariit un veel papildus lietas.

rezultaataa izdariija liidz galam tikai apkopi (cerams)- vairaak neko.

nez kaa uz to skataas centraalais VW kantoris Vaacijaa? jeb vinjiem po galvenais ka vaagjus peerk?

244807. viesis 11.oktobris 2007 21:42
0 0 Atbildēt

Vismaz uz virsbūvēm Auto Status ir labāks pa Motors Latvia un Īli, nav tik garas rindas un attieksme ar OK , bija ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti