300 km ar vienu uzlādi – jaunais e-Golf pieejams Latvijā (+ video; foto) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 25.aprīlis 2017 10:40

Viens pēc otra Latvijā kļūst pieejami jaunie Golf modeļi. Tagad klāstu papildinājis jaunais e-Golf ar pilnībā elektrisku piedziņas sistēmu. Salīdzinot ar iepriekšējām versijām, jaunais e-Golf atšķiras ar lielāku jaudu, palielinātu nobraukuma rezervi un ievērojami plašāku pamata aprīkojuma klāstu. Šī modeļa cena Latvijā ir, sākot no 40 385 eiro.

e-Golf aprīkots ar jauno litija jona akumulatoru, kura elektroenerģija palielināta no 24,2 kilovatstundām līdz 35,8 kilovatstundām. Saskaņā ar Eiropas Jauno braukšanas ciklu (NEDC), e-Golf ar vienu akumulatora uzlādi spēj nobraukt līdz 300 kilometriem. Salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, nobraukšanas distance atkarībā no braukšanas stila un ekspluatācijas palielinājusies par 50%. Tagad elektrodzinējs attīsta 100 kilovatu/136 zirgspēku jaudu, kas ir par 15 kilovatiem/20 zirgspēkiem vairāk nekā iepriekšējam modelim. Kompaktais četrdurvju automobilis uzņem ātrumu līdz 100 km/h vien 9,6 sekundēs.

Papildus tam visi klienti iegūst paplašinātu bāzes aprīkojumu, kas ietver Front Assist palīgsistēmu ar ārkārtas bremzēšanas funkciju gājēju uzraudzībai pilsētas vidē, multifunkcionālu stūri ar ādas apdari, kā arī Discover Pro informācijas un izklaides sistēmu ar žestu vadību.

e-Golf pēc izvēles iespējams aprīkot ar novatorisku apsildes sistēmu, kas palielina tā efektivitāti un vienlaikus arī nobraukšanas rezervi. Siltumsūkņa darbības princips, kas aizgūts no energoefektīvo ēku nozares, ļauj apsildīt automašīnas salonu, izmantojot apkārtējo gaisu un no jaudas detaļām aizplūstošo siltumu. Tāpat kā citus Golf ģimenes auto, arī jauno e-Golf var papildināt ar četrpadsmit dažādām braukšanas palīgsistēmām.

Līdzīgi kā visos Volkswagen automašīnu elektriskajos modeļos, arī e-Golf iespējama ērta piekļuve dažādām automašīnas funkcijām ar Car-Net pakalpojuma e-Remote aplikāciju. Ar viedtālruņa vai planšetdatora palīdzību iespējams attālināti vadīt klimata kontroles sistēmu, aktivizēt akumulatora uzlādi un atrast stāvvietu, kur novietota automašīna, jo aplikācija precīzi kartē atzīmē vietu, kur tā atrodas. 

 
Visi komentāri
 
imzz 25.aprīlis 2017 17:48
1 0 Atbildēt

Visu uzrakstīja, kāds ir klīrenss neuzrakstīja. Bet LV tas ir būtisks lielums. Pēc paskata varētu netikt pāri Spices stāvlaukuma bleķa "guļošajiem".

viencexperc 26.aprīlis 2017 7:29
4 1 Atbildēt

Tesla model 3 maksās lētāk un tehniskie dati labāki.

Kurš idiņs pirks šo sūdu?

msh 26.aprīlis 2017 12:33
0 2 Atbildēt

Tas, kurš gribēs braukt ar mašīnu, nevis plastmasas kasti, piebāztu ar planšetēm.

Uzrāviens gan švaks, tas tiesa.

es 26.aprīlis 2017 21:41
0 0 Atbildēt

Mirstošā asv autobūve neko nevar likt pretī. Golfs tas ir eiropas tirgus līderis. Es labprāt nopirktu, bet viņš ir pārāk dārgs un liels. Vot bmw 315 1994.gada ir super auto. Saremontēšu un visiem parādīšu.

Mirstošā asv autobūve tikai pikapus, džipus, dodžus un teslas māk būvēt. Bet plaukstošā eiropa tādus golfus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti