Pirmās pārmaiņas ŠKODA dīleru tīklā – darbu uzsāk pilna servisa centrs Rīgā, Krasta ielā 5 8

 

Foto: Publicitātes attēls

Škoda | 28.septembris 2017 10:52

No šī gada 2. oktobra durvis vērs jauns ŠKODA pilna servisa dīlera centrs Green Motors Rīgā, Krasta ielā 5. Dīlera centra atvēršana ir pirmais un būtiskākais posms ŠKODA zīmola izplatīšanas restrukturizācijā Latvijā, par kuru jau rūpējas jaunais zīmola importētājs Latvijā – Auto 100 Latvijas Filiāle.

Dīlera centrā būs plašāks ŠKODA automašīnu modeļu klāsts par izdevīgākiem nosacījumiem.

Jaunais dīleris nodrošinās ātrāku, pieejamāku un uzticamāku ŠKODA servisu, kurā pieejami garantijas un pēcgarantijas auto aprūpes pakalpojumi, ievērojot rūpnīcas noteiktos, visaugstākos klientu apkalpošanas un tehnoloģiskos standartus.

“Mūs iedvesmo gudri izaicinājumi. Mūsu mērķis ir, lai ŠKODA kļūst viens no vadošajiem auto zīmoliem Latvijā. Tāpēc īsā laikā, neatlaidīgi un mērķtiecīgi strādājot kopā ar Green Motors komandu, esam pirmā posma noslēgumā. Jaunais ŠKODA dīleris oktobrī uzsāks darbu mūsdienīgās, ērtās telpās, kuras atbilst nozares tendencēm un mūsu zīmola kultūrai. Tomēr rāmais Daugavas plūdums un Krasta ielas straujā satiksme aiz salona logiem mudina virzīties tālāk – drīzumā Rīgā sagaidīsim kāroto KAROQ modeli, kuram paredzam spožu nākotni Latvijas tirgū, tāpat, līdz ar dīleru tīkla restrukturizācijas pirmās kārtas noslēguma darbiem, esam pulcējuši arī citus investorus un turpinām darbu pie dīleru tīkla attīstības gan Rīgā, gan Latvijas reģionos. Mums būs, par ko stāstīt un ko piedāvāt, jo mēs ticam gudrai Latvijas pircēju izvēlei,” uzsver Māris Jansons, “Auto 100” Latvijas filiāles vadītājs.

ŠKODA automašīnu salons un oficiālais servisa centrs Green Motors būs atvērts no pirmdienas līdz sestdienai Krasta ielā 5, Rīgā.

 
Visi komentāri
 
škodists 28.septembris 2017 16:33
0 2 Atbildēt

Un kas notiek ar Karlo Motors. Viņi novembrī vēl skaitīsies oficiālie Škoda dīleri?

he 29.septembris 2017 9:25
0 0 Atbildēt

Nē, Karlo motors rītdien ir pēdējā diena kā oficiālajam Škoda dīlerim. Teorētiski no nākamās nedēļas jaunas Škodas varēs pasūtīt tikai pie Green motors.

imzz 29.septembris 2017 10:18
1 0 Atbildēt

Un kas notiks ar "vecajiem" Karlo Motors saloniem ? Tos arī pārņems Green ?

Zinātājs 29.septembris 2017 11:24
1 0 Atbildēt

Karlo Motors saloni paliek kur bijuši un kā Karlo Motors - tik zīmols, šķiet, mainīsies.

nomiks 29.septembris 2017 11:27
2 1 Atbildēt

Biķernieku ielā tagad Karlo Motors tirgo un apkalpo Citroen. Vakar bija salona svinīgā atklāšana. Bija tas gods piedalīties

škodists 29.septembris 2017 17:56
0 0 Atbildēt

Un kā ar garantijas auto apkopēm? Uz Karlo motors var vest?

imzz 30.septembris 2017 10:43
0 0 Atbildēt

no Delfi , 20.jūlijs ""Karlo Motors" stratēģiskie plāni ir turpināt nodrošināt kvalitatīvu servisu klientu apkalpošanā un kļūt par multizīmola izplatīšanas uzņēmumu, paralēli turpinot apkalpot savus ilggadīgos klientus un sniegt jaunus un labākus servisa un automašīnu piedāvājumus," saka valdes priekšsēdētājs Aivars Apkalns.

speak latvian 28.septembris 2017 16:51
0 0 Atbildēt

"nodrošinās ātrāku, pieejamāku un uzticamāku"-salīdzinot ar ko,ja raksta latviski?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti