Jaunais BMW X2 šajā nedēļas nogalē apskatāms Siguldā; tirdzniecībā no 1.marta 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Madara Miezīte | 26.janvāris 2018 13:47

Būdams unikāls un mūsdienīgs, jaunais BMW X2 jau paspējis paviesoties Milānas modes nedēļā, bet jau šo sestdien un svētdien, 27. un 28.janvārī, mēnesi pirms oficiālās atklāšanas, visiem interesentiem būs vienreizēja iespēja to apskatīt Siguldā!

"Jaunā BMW X2 oficiālā atklāšanas prezentācija notiks šā gada martā. Taču, tā kā automašīna ir īpaši sportiska, ar dinamisku sniegumu, šķiet tikai likumsakarīgi, ka ikvienam auto entuziastam ir jābūt iespējai aplūkot jauno spēkratu jau Siguldā, 49. FIL Eiropas čempionāta kamaniņu sportā un 9. Viessmann Pasaules kausa posma ietvaros," pastāstīja Norvelis

Martā pircējiem būs pieejamas automašīnas gan ar benzīna, gan dīzeļa dzinējiem trīs dažādos variantos - BMW X2 xDrive20i ar benzīna dzinēju un 192 ZS, BMW X2 xDrive20d ar dīzeļa dzinēju un 190 ZS, kā arī BMW X2 xDrive25d ar dīzeļa dzinēju un 231 ZS. Abām dīzeļdzinēja automašīnām būs iebūvēta astoņpakāpju automātiskā pārnesumkārba, kā arī būs pieejama "xDrive" pilnpiedziņa, savukārt benzīna dzinēja spēkrats būs pieejams ar sportisko septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Jauno apvidus auto īpaši novērtēs sirdīs jauni braucēji, pilsētnieki un aktīva dzīvesveida piekritēji, kuri varēs izvēlēties sev modeli, kas atbilst viņu braukšanas garam - "M Sporta" vai pirmo reizi arī ar "M Sporta X" modifikācijā. "M Sporta X" modelis apvieno gan dizaina elementus no BMW "M", gan arī no "X" sērijām.

Jaunais BMW X2 ir ietērpts pavisam nebijušā, mūsdienīgā, spilgtā un uzmanību piesaistošā dizainā. Īpaši sportisku garu nodrošina jaunais radiatora režģa dizains, kura apakša ir platāka kā augša. Šāds risinājums mūsdienu BMW ir pirmo reizi, līdzīga režģa forma tika izmantota vien leģendārajam 20.gs. piecdesmito gadu BMW 507 "Roadster" modelim.

Tāpat BMW cienītāji novērtēs faktu, ka pēc ilgākas pauzes uz BMW sāniem atkal parādīsies BMW emblēma. Pēdējo reizi ražotājs to uzlika izcilajam BMW 3.0 CSL Coupé 20.gs septiņdesmitajos gados. Vēl viens jauninājums BMW pasaulē būs arī virsbūves toņi - zelta metāliskā, saulrieta oranžā un koši zilā - kā arī perforētā ādas apdare magmas sarkanā tonī un audums ar mazu sešstūru rakstu kombinācijā ar "M" sērijai raksturīgiem elementiem un kontrastējošajām dzeltenajām šuvēm.

Savukārt tehnoloģiju ziņā BMW X2 piedāvās jaunāko, kas ražotājam azotē - pēdējās paaudzes vadīšanas asistēšanas sistēmas vēl vairāk ļauj izbaudīt savienojamo tehnoloģiju pieredzi. Savukārt ekskluzīvi šim segmentam tiek piedāvāts krāsainais "Head-Up" displejs, kas nozīmē, ka svarīgākā informācija tiek projicēta uz priekšējā stikla, lai vadītājam būtu mazāk jānovērš sava uzmanība no ceļa.

Jaunā BMW X2 automašīna pārdošanā Latvijā nonāks šā gada 1.martā!

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.janvāris 2018 14:30
13 1 Atbildēt

Šogad nabadzīgie BMW fani gaida X1 modeli, kurš būs vēl lētāks.

Un vēl, drīzumā iznāks x0.5 modelis, kas jau līdzināsies vēsturiskajai BMW Isetta.

BMW jau saprot, ka prēmiumā zaudē Mercedes, pat audī, motoros zaudē ne tikai iepriksējiem, bet pat renault, jo gandrīz visām lielām autokompānijām ir kaut kādi panākumi autosportā, izņemot BMW, kuri jau no divtūkstošajiem gadiem visās galvenajās sacīkstēs padirš. Tāpēc BMW vadība saprata, ka vienīgā izja ir atgriezties pirmssākumiem - ražot lētus, bomžu auto strādniekiem.

viencexperc 26.janvāris 2018 14:37
6 1 Atbildēt

BMW jau ārzemju eksperti sāk salīdzināt ar KIA. Un KIA vinnē, bet BMW 640 padirš visos parametros.

Bils 26.janvāris 2018 15:44
4 0 Atbildēt

un CENAS starpība!!!

core 26.janvāris 2018 17:09
1 0 Atbildēt

vispār jau x1 ir sen

Conqueror 26.janvāris 2018 21:53
1 8 Atbildēt

Jaunās krāsas gan smukas

kasinsh79 29.janvāris 2018 12:17
0 0 Atbildēt

Ārkārtīgi simpatizē, tāds salons, kā bildē - manuprāt, teju etalons vieglajam auto

eidis 29.janvāris 2018 16:34
0 0 Atbildēt

Nu nu? Kāpēc tad?

Pa manam tas salons ir primitīvs: darbināts tikai lineāls un tas pats bez izdomas un stila.

Gulia IMO ir skaists salons, bet šim.... pilnīgi nekā

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 

VUGD saņem pirmās no kopumā 58 Scania ugunsdzēsības autocisternām (+ FOTO) 5

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGS) saņēmis pirmos 11 no 58 specializētajiem transportlīdzekļiem – ugunsdzēsības autocisternas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti