Spēcīgs lietus Rīgā pārvērš ielu upē (+ FOTO) 10

 

Foto: iAuto.lv Aculiecinieks

iAuto | 16.jūlijs 2018 9:03

Skolas ielā Skolas upe.

Vakar (15.07.2018) negaisa izraisīta lietusgāze Rīgas centrā pārvērtusi Skolas ielu upē. Aculiecinieka foto redzams, ka zem ūdens ir ne tikai ielas braucamā daļa, bet vietām arī trotuārs.

Paldies par iesūtītajām fotogrāfijām!

Ja arī Tev ir video un fotogrāfijas no avārijas, videoreģistratora, policijas vai citiem atgadījumiem uz  ceļiem, sūti tās iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem FacebookDraugiemTwitter vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

Skolas iela Rīgā Foto: iAuto.lv Aculiecinieks

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 16.jūlijs 2018 9:11
3 4 Atbildēt

Tepat netālu Siauliai pilsētā lietusgāze ielas pārvērta upēs Tik traki, ka ūdens skalojās auto līdz durvju vidum. FB redzēju aculiecinieku video, reāls kosmoss.

Pļurkt 16.jūlijs 2018 9:54
11 5 Atbildēt

Tā ir ka tie jobanie zemnieki caurtekas un grāvjus netīra uz VALSTS ceļiem.

JanJan 16.jūlijs 2018 10:23
10 0 Atbildēt

Ziemā saberam kaudzi sāli un it īpaši smiltis, tad sagaidām jūniju, kad lielāka daļa jau būs noskalota no ielām iekšā notekās, tad imitējam darbību, ka tīrām ielas no smiltīm. Lūk rezultāts. Nu un gan jau pa virsu vēl nāk arī teiksim ziedošo liepu pļura utt.

msh 16.jūlijs 2018 11:01
0 5 Atbildēt

Nekas īpašs, tā galu galā ir dižā pilsēta, kur ir iestājusies stihija - neliels lietus.

kasinsh79 16.jūlijs 2018 11:24
3 0 Atbildēt

Nu, nu - gribi teikt, ka pilsētā pie jūras tas nekad nenotiks, ja?

msh 16.jūlijs 2018 11:53
0 3 Atbildēt

Pilsētā pie jūras 10 gadus atpakaļ tas mēdza notikt - pašam ir gadījies pabraukt pa ganību ielu, pa kuru skalojas kādi 10 centimetri ūdens. Bet pilsētā pie jūras ieinvestēja infrastruktūrā, un tā vairs nenotiek. Tikmēr Elles Priekškambarī pēc tā nav vajadzības - saliek tikai brīdinājuma zīmes "brauktuve lietus laikā mēdz applūst" un viss - priekš kam tērēt miljonus infrastruktūrai vietā, uz kuru tāpat visi skrien?

JanJan 16.jūlijs 2018 13:09
3 0 Atbildēt

Citur nenotiktu. Kad esi pēdējo reizi dzirdējis, ka tiktu veikti būtiski lietus kanalizācijas (nejaukt ar centralizēto kanalizācijas tīklu rekonstrukciju) rekonstrukcijas darbi Rīgā? Pietiek nedaudz nogāzt lietum, kā uz ielas redzi, ka iegrimušās lietus kanalizācijas restītes ir zem ūdens peļķē - tātad vai nu tur viss ir totāli sabrucis, vai arī pilnībā aizsērējis ar smiltīm, lapām, benčikiem utt.

ms 16.jūlijs 2018 11:33
0 4 Atbildēt

Jefiņ,kāda sakarība pilsētas ielai ar valsts ceļu grāvjiem?!!

Pļurkt 16.jūlijs 2018 12:53
1 2 Atbildēt

Vot šito Tu paprasi dirsai - tas kas te ir dalbajobpediņš!

Tam kurš mēnesi dolbīja (auroja) ka zemnieki ir vainīgi pie tā ka rudens lietavu laikā tika izskalots tikko uzbūvēts tilts, pie tā ka šie redziet netīra valsts ceļu grāvjus un valsts ceļu caurtekas, par savu naudu nebagarē upes, pie tā ka netīrītu grāvju rezultātā PAKALNĀ esošā laukā ar DIVIEM traktoriem nav iespējams pavilkt kartupeļu divrindu kratītāju utt!

Auroja ka visiem zemniekiem, kuri cieta no plūdiem ir nevis jāmaksā kompensācijas bet jāuzliek sodanaudas!!

----------------

Vot i paprasi tam mēslam ko pašreiz neauro!

trakais_vells 16.jūlijs 2018 13:09
2 0 Atbildēt

Nu gan lej!

Vakar Skolas ielā tāds lietus nebija! Un peļķu arī nebija...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti