"Taxify" ievieš fiksētās cenas braucienus un komforta kategorijas automašīnas 1

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 3.oktobris 2018 11:47

Kopbraukšanas platforma "Taxify" no šodienas Baltijā ieviesis fiksētās cenas braucienus un komforta kategorijas automašīnas, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Daiga Zīmele.

Fiksētās cenas funkcija nozīmē, ka turpmāk pasažieri jau pirms automašīnas izsaukšanas precīzi zinās, cik izmaksās viņu brauciens plānotajā maršrutā, savukārt otrs aplikācijā ieviestais jaunums ir atsevišķa komforta kategorija, kas ļaus braucienam izvēlēties automašīnas ar paaugstinātu ērtības līmeni.

Fiksētās cenas funkcija aizstāj iepriekš izmantoto aptuvenās cenas diapazonu un jau šobrīd ir pieejama ikvienam klientam Rīgā, Daugavpilī un Liepājā, kur darbojas "Taxify" aplikācija. Turpretī komforta kategorija pagaidām ir ieviesta tikai Rīgā, un papildus lielākai ietilpībai, modernākam automašīnas salonam un izcilam vadītāju reitingam šajos transportlīdzekļos pēc klientu lielā pieprasījuma ir pieejami arī bērnu sēdeklīši, kas paredzēti bērniem no četru līdz 12 gadu vecumam.

"Taxify" produktu menedžeris Dmitrijs Pivovarovs norāda, ka, strādājot pie nepārtrauktiem aplikācijas un pakalpojumu kvalitātes uzlabojumiem un ņemot vērā pasažieru vēlmes, uzņēmums radījis iespēju klientiem ar konkrētu brauciena tarifu iepazīties vēl pirms pieprasījuma veikšanas. Tādējādi jaunā aplikācijas funkcija ļauj izvairīties no neparedzētiem izdevumiem un aiztaupa nepatīkamus pārsteigumus.

Fiksētā brauciena summa tiks noteikta atbilstoši "Taxify" tarifiem, ņemot vērā paredzamo attālumu un ceļā pavadīto laiku, kā arī konkrētā brīža satiksmes intensitāti un pieprasījumu pēc automašīnām. Gala cenu klienti "Taxify" aplikācijā varēs redzēt vēl pirms automašīnas izsaukšanas arī gadījumos, kad būs vērojams paaugstināts pieprasījums un maksa par braucienu pieaugs. Būtiski, ka fiksētā brauciena cena līdz pat izkāpšanas brīdim paliks nemainīga, ja vien klients pats neizlems nomainīt iekāpšanas vietu vai galamērķi.

Paaugstinātā komforta automašīnas "Taxify" lietotāji varēs izsaukt tāpat kā līdz šīm, aplikācijā izvēloties konkrēto kategoriju. Paredzētais standarta brauciena iekāpšanas tarifs ir 0,99 eiro, cena par kilometru - 0,49 eiro, gaidīšana - 0,17 eiro minūtē, bet minimālā brauciena cena ir noteikta 3,50 eiro apmērā. Lai sāktu izmantot jaunās funkcijas, "Taxify" lietotājiem ir jāatjaunina aplikācijas pašreizējā versija, izmantojot "App Store" vai "Google Play".

 
Visi komentāri
 
viencexperc 4.oktobris 2018 12:21
0 1 Atbildēt

Daudzi nezin. Tāpēc pierakstīšu:

Taxify - tā ir igauņu kompānija. Kura diezgan veiksmīgi izplatījās pa Eiropu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti