Lamborghini Urus kļuvis par t/c “Mols” “Latvijas gada auto 2019” simpātiju (+ VIDEO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

T/C Mols | 6.decembris 2018 15:04

“Latvijas Gada auto 2019” ietvaros, no 14. novembra līdz 1. decembrim tirdzniecības centrā “Mols” bija iespējams apskatīt lielformāta fotoizstādi ar 29 jaunākajiem 2018. gada automašīnu modeļiem un nobalsot par sev tīkamāko, lai noteiktu “Mols” “Latvijas gada auto 2019” titula ieguvēju.

Noslēdzoties balsošanai, pārliecinoši apsteidzot otrās vietas ieguvēju, ar 1645 balsīm uzvaru izcīnīja “Lamborghini Urus”, aiz sevis atstājot “Mercedes-Benz CLS” (857 balsis) un “Volkswagen Touareg” (329 balsis). Kopā balsojumā piedalījās 5414 t/c “Mols” apmeklētāji.

Tirdzniecības centra apmeklētāju kopējais balsojums tiks pieskaitīts Vislatvijas vērtējumam, lai noteiktu “Latvijas Gada auto 2019 Tautas simpātiju”. Jau rīt, 7. decembrī norisināsies “Latvijas gada auto 2019” apbalvošanas ceremonija, kurā tiks noskaidrots arī galvenais šī titula ieguvējs.

“Ja aizvadītajā gadā t/c “Mols” balsojumā uzvarēja “Volvo XC6”, tad šogad skatītāji priekšroku deva cita veida spēkratam – “Lamborghini Urus”. Mums, kā autobraucēju iemīļotam tirdzniecības centram, ir liels prieks par veiksmīgo sadarbību ar “Latvijas gada auto” organizatoriem, jo jau piekto gadu pircējiem ir iespēja ne tikai piedalīties balsošanā par viņuprāt labāko automašīnu, bet rudenī arī apskatīt auto klātienē un veikt testa braucienus ar jaunākajiem auto modeļiem. Ceram, ka arī turpmāk visiem interesentiem būs iespēja aktīvi piedalīties balsojumā un izvēlēties “Mols” “Latvijas gada auto” titulam vispiemērotāko automašīnu,” stāsta t/c “Mols” menedžere Liene Karpova.

Konkursa “Latvijas Gada auto” mērķis ir ar kompetentas žūrijas, autoražotāju un mediju atbalstu pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū. 13. oktobrī pie t/c “Mols” visiem interesentiem bija iespēja izmēģināt automašīnu modeļus, kas pretendēja uz titulu “Latvijas gada auto 2019” – “Alfa Romeo Giulia”, “BMW X3”, “Citroën C4 Cactus”, “Citroën Berlingo”, “Dacia Duster”, “Hyundai Kona”, “Jaguar E-Pace”, “KIA CEED”, “KIA Sportage FL MildHybrid”, “KIA Stonic AT”, “Mitsubishi Eclipse Cross”, “Renault Koleos”, “Seat Arona”, “Ssangyong Rexton”, “Subaru Outback”, “Subaru XV”, “ŠKODA Fabia”, “ŠKODA Octavia” un “Volkswagen T-Roc".

 

 
Visi komentāri
 
felix65 6.decembris 2018 18:35
5 2 Atbildēt

Mīl mazohistiskais latvietis parastais bezjēdzīgus traktorus, kas liek just paša niecību. Ietu garām baronlielskungs- rautu nost cepuri un bučotu rokā, bet kad tautiets nopērk Fabiju- Polo- Korsu- Fiestu, tad kļūst par apsmieklu, jo redz, tas nav kundziski, kaut arī paši var vien atļauties sūdvāģi pa pāris štukām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti