Iebraukt Stradiņa slimnīcā – 14 eiro stundā (+ VIDEO) 10

 
iAuto | 20.janvāris 2019 11:56

Aizbraukt uz slimnīcu, pavadīt uzņemšanas nodaļā vairākas stundas un braucot ārā no teritorijas samaksāt iebraukšanas maksu 40 eiro apmērā.

Ar šādu situāciju gada sākumā sastapās Andra Hince, kura guva galvas traumu, bet neatliekamo medicīnisko palīdzību nolēma nesaukt un doties uz slimnīcu ar privāto transportu. Kāpēc tādas cenas un vai slimnīcas klientiem ir alternatīvas, skaidroja Ēvalds Dukuls.

 
Visi komentāri
 
Pļurkt 20.janvāris 2019 13:27
30 6 Atbildēt

Ar vien izsmalcinātākas metodes tiek pielietotas lai legalizētu zagšanu!

teleskops 20.janvāris 2019 19:20
13 3 Atbildēt

Tā vairs nav zagšana tā ir likumīga laupīšana kura mūsu valstī kļūst arvien populārāka.

Šumba 20.janvāris 2019 19:31
6 2 Atbildēt

iAuto, tas vēl ir lēti, ja Jūs gribat iebraukt slimnīcā (kā teikts virsrakstā), nevis tās teritorijā!!!

Freijers 21.janvāris 2019 9:43
2 2 Atbildēt

Laiks būtu šo stāvvietu laupīšanu Rīgā un nu jau citās LV pilsētās mazliet iegrožot - nenormālas likmes, pašu izdomāti ar likumu robiem stutēti līgumsodi, slēpti parazīti ar kamerām, utt. Tāds ir šis bizness, kas daudz neatšķiras no publiski ļoti apkarotajiem un peltajiem ātrajiem kredītiem, kurus regulāri plāno ierobežot, savukārt stāvvietu reketieru alkatība tikai aug augumā. Kā nekā ienesīgākā vieta šādiem parazītiem ir pie slimnīcām u.c. publiskām vietām (protams saskaņojot ar vietvarām, lai pēc iespējas ap šīm vietām parādās stāvēt/apstāties aizliegts zīmes). Cūkas - tajā skaitā Stradiņu publiskais gvelzējs, nekas vairāk !

shock the system 21.janvāris 2019 20:33
0 0 Atbildēt

Bet sāc! Sākumam dažas idejas- 1. vnm. vadā līdzi melnas krāsas aerosolu ar ko aizkrāsot zīmi apst.aizliegts. 2. makrofleksu, ar ko aizpūst naudas slaukšanas aparātam muti...

felix65 23.janvāris 2019 11:53
0 1 Atbildēt

Pirms dažiem gadiem krievu humora pārraidē bija temats par to, ka viņi grib līdzināties rietumiem, kur ielās sastrēgumi un to radīšanai stāvvietas jāpadara par maksas. Acīmredzot pie mums arī grib līdzināties rietumiem. Vai arī ir perversi alkatīgi. Visādā ziņā šito maucību, kad kāds nopērk zemes pleķi, lai kāstu naudu no šoferiem, ir jāpārtrauc. Pilsētās trafiks gandrīz dubultotos.

Ņemiet vērā: 21.janvāris 2019 11:51
6 2 Atbildēt

Ir pieredze vedot māti (2. grupas invalīds) uz izmeklējumiem/procedūrām. Tātad:

1) iebraucam teritorijā pa vārtiem no dzelzceļa puses, paņemam talonu (pusstundu drīkst uzturēties bez maksas)

2) piebraucam pie nodaļas, ievedu māti iekšā uzgaidāmajā telpā apsēsties

3) eju ārā, sēžos mašīnā, braucu ārā no teritorijas, apkārt uz iebrauktuvi pie jaunā A korpusa. Tur ir stāvvieta. (ar invalīdu zonu maksas stāvvietā - absurds.)

4) ņemu jaunu talonu, lieku mašīnu invalīdu stāvvietā. Jā, ir atļauja.

5) ar kājām aizeju uz mātes nodaļu, sagaidu procedūras/izmeklējumus (tās var būt stundas).

6) eju atpakaļ pēc mašīnas uz stāvvietu pie A korpusa. Ar invalīdu stāvēšanas atļauju un aktīvo talonu zobos eju A korpusā pie INFO centra, tur tiek "anlulēta" talona maksa. (ŠĪ INFORMĀCIJA NEKUR NAV RAKSTĪTA, pats izdomāju, ka tā jādara)

7) sēžos mašīnā, nopīkstinu talonu, braucu atpakaļ uz otru (dzelzceļa) iebrauktuvi.

8) atkal ņemu jaunu talonu, braucu teritorijā uz korpusu pie mātes.

9) aizvedu māti līdz masīnai, sēžamies, braucam projām.

Urrā, epopeja ir beigusies ar nieka 4 iebraukšanas taloniem, bet par brīvu!

Nonsenss Nonsenovičs vispār! Labi, man nav grūti izskraidīt, bet ko lai dara nezinošs, uztraucies cilvēks, kas ved akūtu tuvinieku?

Kad pašam bija operācija A korpusā, nemaz auto iekšā teritorijā nebraucu. Netālu uz kādas mazās ieliņas korekti atstāju.

Freijers 21.janvāris 2019 12:13
1 0 Atbildēt

Mīnusus acīmredzot sabāzuši šo reketfirmu atbalstītāti un/vai darbinieki....Visa šī sistēma ir uzbrūvēta uz lētticīga un nezinoša cilvēka ļaunprātīgu slaukšanu.

Sāksim jau ar to cik sīkiem burtiem ir visi tie "lietošanas noteikumi" sarakstīti !

felix65 23.janvāris 2019 11:59
0 0 Atbildēt

Pirms kaut kādiem gadiem vedu sievastēvu no Stradiņiem pēc operācijas. Pie izbrauktuves uzrādīju slimnīcas papīrus, ko ieteica iebrauktuves apsargs. Maksāt nevajadzēja, bet apsargs gan rādīja dikti nelaipnu seju.

Pļurkt 21.janvāris 2019 13:23
0 0 Atbildēt

Interesanti kas tie par līgumsodiem??

Ar mani neviens nekādus līgumus par sodu nomaksu nav slēdzis!!

Ko par šiem "līgumsodiem" saka tiesībsargs vai prokurors?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti