Latvijā prezentēts jaunākais BMW 3. sērijas sportiskais atlēts (+ FOTO) 3

 

BMW 3. sērija

Inchcape | 31.janvāris 2019 14:50

“Ar septītās paaudzes BMW 3. sērijas sedanu tiek aizsākts jauns BMW dizaina posms. Spēkrata precīzās formas un elegantā virsbūve bagātina 3. sērijai raksturīgo dinamiku ar jaunu dvesmu.

Autoražotājs jaunāko modeli loloja pēdējos piecus gadus, lai jau šā gada pavasarī to nodotu autovadītāju rokās,” informē “Inchcape Motors Latvia” BMW grupas vadītājs Ivars Norvelis.

BMW 3. sērijas uzlabojumi ir pamanāmi ikvienā jomā. Spēkrats ir ērtāks, praktiskāks, izsmalcinātāks un tehnoloģiski progresīvāks. Būtiskākā priekšrocība: gan mehāniskās, gan elektroniskās sistēmas ir integrētas ar ideju atvieglot auto vadītāja ikdienu.

BMW 3. sērija

Automobiļa sportiskās ambīcijas akcentē tā jaunās aprises – auto ir kļuvis par 85 mm garāks, 16 mm platāks un 1 mm augstāks, kā arī par 55 kg vieglāks. Tikmēr modeļa dizainu raksturo skaidras formas, tīras līnijas un konturēta virsma, kas kopā rada dinamisku izskatu līdz pat pēdējai detaļai.

“BMW M340i xDrive” dinamiskajam sporta sedanam ir pilnveidotais “M TwinPower Turbo” sešcilindru benzīna dzinējs, kas nodrošina 374 ZS (275 kW). Kaislīgākie BMW fani novērtēs sedana uzlaboto pilnpiedziņas sistēmu “BMW xDrive”, kas nodrošina izcilu saķeri taisnēs un līkumos, kā arī palielina drošību uz ceļa,” stāsta Norvelis.

Savukārt inovatīvā BMW “eDrive” tehnoloģija ar elektromotora palīdzību nobraucamo attālumu “BMW 330e” hibrīda versijai palielina līdz pat 60 km, vienlaikus būtiski pazeminot CO2 izmešu līmeni.

BMW 3. sērija

Modeļa aizmugurējie lukturi kļuvuši slaidāki, ieguvuši jaunu L veida formu un tumšāku nokrāsu. Kā arī auto ir pilnīgi jauna stila dubultie LED priekšējie lukturi ar paplašinātām funkcijām, kas aprīkoti ar lāzergaismu. Spēkratam sasniedzot lielāku ātrumu, transportlīdzekļa lāzergaismas kļūst spožākas, uzlabojot labāku nakts redzamību.

Ir padomāts arī par autovadītāja komfortu, ko paredz lielāks un pārskatamāks vadības panelis un inovatīvi standarta papildinājumi, piemēram, jauns pogu panelis gaismas funkcijām, elektriski darbināma stāvbremze, jauna operētājsistēma ar multimodālu darbību, kas reaģē uz žestiem vai balss komandu.

BMW 3. sērija

Inteliģentais personīgais asistents spēs atpazīt autovadītāja ieradumus un reaģēt uz balss komandām, attiecīgi pielāgojot spēkrata iespējas. Piemēram, ja autovadītājs sacīs, ka ir noguris, automašīna automātiski samazinās salona temperatūru un sāks atsakņot optimistisku mūziku.

BMW 3. sērija

Savukārt ar digitālo BMW atslēgu, izmantojot viedtālruni, ir iespējams atslēgt un aizslēgt automašīnu, kā arī iedarbināt dzinēju.  Pateicoties zem bampera izvietotajiem sensoriem, ar vienu kājas kustību ir iespējams atvērt bagāžnieku, kas ir praktisks risinājums, ja abas rokas ir aizņemtas.

Ražotājs parūpējies arī par pasažieru komfortu. Paplašinot vietu salonā, ir pārveidoti vadītāja un priekšējā pasažiera sēdekļi.

No šā gada janvāra BMW 3.sērijas sedans pie oficiālā dīlera “Inchcape Motors Latvia”  ir pieejams ar sešiem dzinēja variantiem: vairāki modeļi ar četru cilindru benzīna un dīzeļa dzinēju, kā arī viens modelis ar sešu cilindru dīzeļa dzinēju.  

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

BMW 3. sērija

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Dīvāna komentāri 31.janvāris 2019 18:54
3 1 Atbildēt

Smuks Lexus

viencexperc 1.februāris 2019 9:42
2 4 Atbildēt

lexus būtu kvalitatīvāks, uzticamāks un labāks.

Tas tāds lexus paskata sūds nēģeriem un krieviem ( galvenajai BMW auditorijai).

GTD2 1.februāris 2019 14:50
1 0 Atbildēt

ai expert expert salīdzināji , viss ko rakstīji ir par labu BMW M klasei, ja varētu Tu kadreiz dzīvē tādu atļauties nopirkt tad saprastu. Ir drusku pabraukts, vienīgais ir ļoti ļoti dārgs, nezinu cik tādu latvijā varēs atļauties , bet ganjau kādi daži varēs

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti