Vairāki simti cilvēku piketē pret bedrainajām Rīgas ielām un rosinās atlaist domi 7

 

Foto: Ekrānšāviņš no Facebook.com

Nozare.lv | 2.marts 2019 20:18

Pie Rīgas domes šorīt piketā pulcējušies vairāki simti cilvēku, lai prasītu Rīgas domes atlaišanu un rosinātu pilna audita veikšanu visās domes struktūrvienībās un kapitālsabiedrībās, novēroja aģentūra LETA.

Dažiem protestētajiem ir Latvijas karogi un dažādi plakāti, piemēram, uz kāda no tiem ir attēlots Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) un bijušais vicemērs Andris Ameriks (GKR) aiz restēm. Uz mītiņa dalībnieku plakātiem rakstīts: "Mēslu tik daudz, ka plakātā nesalien", "Rīga nav slaucama govs", "Ušakoff", "Corruption kills" un citi izteikumi.

Uz piketu ieradušies arī vairāku Rīgas domes opozīcijas partiju pārstāvji.

Klātesošie skandēja "Auditu!" un "Atlaist domi!" pēc tam, kad organizators un klātesošie piketa laikā norādīja uz situāciju "Rīgas satiksmē". Tāpat tiek skandēts sauklis "Cietumā!" un "Atdod Rīgu!".

Pasākuma dalībnieki arī tika aicināti piedalīties Rīgas domes atbildīgo komiteju sēdēs. Tāpat kāds no runātājiem norādīja, ka mīl "latviešus un krievus" un ka "nav vajadzīga "Saskaņa", lai būtu saskaņa".

Pikets sācies plkst.10.30 un paredzēts līdz 12.30.

Sociālajā vietnē "Facebook" pieejamā informācija liecina, ka pasākuma rīkotājs ir Dāvis Suneps, kurš sevišķi iesaistīties mītiņā aicina nevalstiskās organizācijas. Pasākuma pieteikumā norādīts, ka tajā plānots paust neapmierinātību par bedrainajām Rīgas ielām, dārgāko sabiedrisko transportu reģionā, fiktīviem konsultantiem Rīgas domes kapitālsabiedrībās, nesamērīgi dārgajiem remontiem un citiem procesiem.

Suneps plānojis, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 100 cilvēku, taču atbalstu viņa iniciatīvai paudušas arī teju visas Rīgas domes opozīcijas partiju frakcijas, aicinot tajā piedalīties arī partiju biedrus un citus aktīvus rīdziniekus.

Jau vēstīts, ka 9.februārī partija "Saskaņa" organizēja mītiņu Rātslaukumā Rīgas mēra Ušakova atbalstam, un tajā piedalījās aptuveni 3000 dalībnieku.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
haaaaaaa 3.marts 2019 9:35
5 2 Atbildēt

Visa Latvija vienās bedrēs!Balvi-Gulbene-Velēna,un tā uz priekšu uz Pleskavas šoseju-ja to var saukt par šoseju!!!Pat iebraucēji smejas par tādu šoseju!!!Sanāk par mašīnu lauzšanu jāmaksā vēl nodokļi!Trakāk kā Latvijā vairs nekur nav!Priekš kam tāda valdība,ja pat 30 gados neko nav izdarījuši un nedara!Tik zin kā ar nodokļiem aplikt cilvēkus,lai vairāk varētu sabāzt savās kabatās!

reku 2.marts 2019 21:45
4 4 Atbildēt

Rīgas domi tad vajadzēs atlaist katru pavasari,jo pavasaris līdz ar bedrēm pienāk katru gadu tāpat kā stārķi.

ženija vindača 3.marts 2019 9:15
4 0 Atbildēt

Ogrē dome jāatlaiž., jo visi pilsētas ceļi ir tik bedraini, ka pat kājām iet nevar.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti