Prezentē jauno "Toyota Camry" 2

 
Wess | 12.aprīlis 2019 14:40

Viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumiem Latvijā – WESS Auto Group - ikgadējā auto nozares izstādē “Auto 2019” prezentēs ilgi gaidīto Toyota Camry, kā arī piedāvās apskatei jaunākos automobiļu modeļus no WESS Auto Group pārstāvētajiem japāņu auto zīmoliem - Toyota, Lexus un Honda.

Toyota Camry atgriežas Eiropas tirgū pēc 14 gadu ilgas prombūtnes. Jaunais Toyota Camry apvieno stilīgu dizainu un izcilu komforta līmeni ar augstu efektivitāti, pateicoties jaunākās paaudzes pašuzlādes hibrīda piedziņai, kas apvieno degvielas efektivitāti, zemu izmešu līmeni un klusu darbību ar vēl vairāk jaudas un lieliskāku reakciju. Jaunais Toyota Camry ir pieejams arī kā pašuzlādes hibrīda automobilis, kļūstot par astoto izvēles iespēju Toyota Eiropā pieejamo hibrīda modeļu klāstā.

Jaunākās paaudzes Toyota Camry izmantots Toyota jaunās globālās arhitektūras (TNGA) dizains un tehnoloģiskā filozofija. TNGA ideja ir piešķirt vienlīdz augstu prioritāti gan autoentuziastu iecienītajām braukšanas komforta īpašībām un pievilcīgajam stilam, gan  izcilai montāžas kvalitātei, ārkārtīgi efektīvai komplektācijai un inovatīvām, lietotājam draudzīgām tehnoloģijām.

Pilnīgi jaunais Toyota Camry ir astotā paaudze modelim, kas kopš tā debijas 1982. gadā ir saņēmis neskaitāmas godalgas un apbalvojumus. Vairāk nekā 100 pasaules valstīs kopējais Toyota Camry pārdošanas apjoms ir vairāk nekā 19 miljoni eksemplāru. Gada pārdošanas apjomam pārsniedzot 700 000 eksemplāru, Toyota Camry ir pasaulē labāk pārdotais D/E segmenta sedans.

WESS Motors Toyota autosalons jaunais Toyota Camry būs pieejams no šī gada aprīļa beigām.

Ikgadējā starptautiskajā auto izstādē  “Auto 2019”, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies Ķīpsalā, WESS Auto Group autosalons WESS Motors Toyota piedāvās iespēju apskatīt jaunākos Toyota automodeļus – leģendas atgriešanos – Toyota Camry, pasaulē pārdotākā SUV klases automobiļa jaunākais Toyota RAV4 automobilis, trīs dažādu virsbūbju Toyota Corolla automobiļus Corolla Sedan, Corolla Hatchback un Corolla Touring Sport, kā arī Latvijas autovadītāju vidū iemīļoto Toyota CH-R un apvidus auto Toyota Land Cruiser un Toyota Hilux.

Savukārt Lexus Riga Airport izstādē piedāvās jaunāko Lexus auto inženieru veikumu  -  kompakto krosoveru Lexus UX, septītās paaudzes biznesa klases sedanu Lexus ES, kā arī Latvijā populārākos Lexus auto modeļus – Lexus NX un Lexus RX, bet īpašs baudījums būs luksus sporta kupeja Lexus LC.

Kopš 2018.gada WESS Auto Group ir oficiālais Honda zīmola pārstāvis Latvijā, piedāvājot WESS Select autosalonā gan Honda automobiļus, gan Honda Power tehniku.  No Honda automobiļiem, izstādē būs  apskatāms jaunais Honda CR-V, jaunākās paaudzes krosoveru Honda HR-V, sportisko Honda Type R, populāros Honda Civic 4d un Honda Civic 5d, kā arī jaunākās paaudzes Honda Jazz.

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
Ak dievs 13.aprīlis 2019 16:44
0 0 Atbildēt

Izskatās pēc beigta vaļa )))

Dragons 17.aprīlis 2019 1:43
0 0 Atbildēt

Mašīna būtu smuka ja nebūtu tā reste zem banpera tik liela. ☹️

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti