Latgalē robežsargs izglābis sievieti no degošas mašīnas 2

 

Foto: Ekrānbilde

Nozare.lv | 30.jūlijs 2019 14:57

Pirmdien, 29.jūlijā, uz ceļa "Kārsava-Rēzekne" Valsts robežsardzes robežsargs izglābis kādu sievieti no avarējušas un degošas automašīnas, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Viņa norādīja, ka pirmdienas pēcpusdienā Valsts robežsardzes Ludzas pārvaldes Aizgāršas robežapsardzības nodaļas robežsargs, braucot no dienesta vietas, "Kārsava-Rēzekne" ceļa malā pamanīja vīrieti ar redzamiem miesas bojājumiem.

Robežsargs nekavējoties apturēja savu automašīnu un konstatēja degošu, grāvī avarējušu "Opel" "Zafira" markas automašīnu, kurā atradās iepriekšminētās personas sieva.

Robežsargs nekavējoties izsauca atbildīgos dienestus un, pieskrienot pie automašīnas, atlieca tās aizmugurējās durvis, un palīdzēja sievietei nokļūt drošā attālumā no automašīnas.

Kad sieviete bija izglābta, robežsargs atgriezās pie automašīnas, lai pārliecinātos, ka tajā neatrodas cilvēki, un centās nodzēst liesmas.

Notikuma vietā ieradās Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
k442 30.jūlijs 2019 19:26
14 1 Atbildēt

Redz kā - ir arī vīri, kam ekstremālās situācijās pietiek gan drosmes, gan iemaņu, lai sniegtu palīdzību nelaimē nonākušajiem, cepuri nost šā robežsarga priekšā!

gunbox 31.jūlijs 2019 15:28
2 4 Atbildēt

Pārspīlēti. Latvietis pēc dabas nav sevis taupītājs, tā kā jebkurš ietu un palīdzētu, neskatoties uz to, ka tur var arī uziet gaisā. Cita runa būtu par pirmās palīdzības sniegšanu, kur ar tām iemaņām nepietiks, kas vairumam sen jau aizmirstas. Un tāpēc būtu ļoti pat vēlams 1x 5 gados visiem pārkārtot gan braukšanas, gan CSN eksāmenu, gan iziet īsu pirmās palīdzības kursu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti