Mairis Briedis turpmāk brauks ar revolucionāro Porsche Cayenne Coupé (+ FOTO) 22

 

Foto: Publicitātes attēls

Porsche | 20.septembris 2019 12:03

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis uzsācis sadarbību ar Porsche pārstāvi Latvijā SIA "Baltijas sporta auto" un lietošanā saņēmis jauno un jaudīgo Porsche Cayenne Coupé. Šis spēkrats ir īpašs ar to, ka tas ir pirmais sporta auto starp apvidus klases automašīnām.

“Porsche ir kaislīgs sporta atbalstītājs visā pasaulē, tostarp Latvijā. Šobrīd ir īpaši liels prieks, jo mūsu pulkam pievienojies viens no spēcīgākajiem latviešu atlētiem Mairis Briedis, kura cīņām ringā seko visa Latvijas tauta. Viņa rīcībā nododam jauno Porsche Cayenne Coupé automašīnu. Līdzīgi kā Mairis ilgu laiku pavadījis treniņos, arī Porsche Cayenne Coupé ārējais veidols slīpēts gadu no gada, lai radītu pasaulē pirmo apvidus sporta auto,” pasniedzot Briedim auto atslēgas, teica SIA "Baltijas sporta auto" vadītājs Ivars Norvelis.

Savukārt Briedis Porsche automobiļos un boksā saredz kopsakarības. “Bokss ir sporta veids, kurā dominē adrenalīns, spēks un taktika. Tieši tāpat ir ar Porsche – šo spēkratu veiktspēja sniedz gandarījumu ikvienam adrenalīna meklētājam. Šī zīmola automašīnas man vienmēr patikušas savu dizaina un jaudas dēļ.”

Briedis lietošanā saņēmis Porsche Cayenne Coupé pilnpiedziņas automašīnu, kas aprīkota ar 6 cilindru V veida motoru ar turbokompresoru. Dzinēja darba tilpums ir 3,0 litri, maksimālā jauda – 250 kW (340 Zs), kamēr maksimālais griezes moments ir 450 Nm. Spēkrats ātrumu līdz 100 km/h spēj uzņemt 6,0 sekundēs, un tā maksimālais ātrums ir 243 km/h. Auto ir metāliski baltā krāsā ar melnas krāsas ādas salonu. Automašīna aprīkota ar Bose visaptverošo skaņas sistēmu, Sport Chrono pakotni, LED Matrix priekšējiem lukturiem ar Porsche Plus dinamisko gaismas sistēmu, 21 collu RS Spyder Design diskiem ar arku paplatinājumiem eksterjera krāsā un citām papildfunkcijām. Automobiļa kombinētais degvielas patēriņš ir 9,4 l/100 km, kamēr kombinētā CO2 izplūde ir 215 g/km.

Jaunā Porsche Cayenne Coupé sevī iemieso īpaši augstas veiktspējas apvidus automašīnu, bet, pateicoties tikai Porsche raksturīgajām formām, spēkrats savu līdzinieku vidū tiek uzskatīts par atlētu.

Porsche Cayenne Coupé cena ir no 84 458 eiro.

Mairis Briedis ir Latvijas labākais bokseris. 2014.gadā sportists saņēma Eiropas Gada cilvēka Latvijā apbalvojumu, savukārt 2017.gada aprīlī viņš kļuva par pirmo Latvijas bokseri, kurš ieguvis pasaules čempiona jostu, to paveicot prestižākajā Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā smagajā svarā. Šobrīd Brieža īpašumā ir Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona josta.

Briedis šobrīd ir iekļuvis Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas finālā. Tajā viņš cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu, kuram pieder Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona josta. Abi bokseri šajā cīņā spēkosies arī par prestižo WBC jostu.

 
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ewd 20.septembris 2019 14:05
9 0 Atbildēt

Tie kajeni gan laikam virsbuvi nav mainijusi no pirmajiem exemplariem, viens kkients nopirka (samainja) uz jaunu un apvainojas, kad es prasiju kad ta pirks jaunu am

msh 20.septembris 2019 12:43
7 0 Atbildēt

Kā tas ir - "sporta auto starp apvidus automašīnām"? Sporta auto starp apvidus automašīnām ir visādi veci range rover un tamlīdzīgi, apvidus auto kas spēj piedalīties apvidus auto sportā. Ko šitas brīnums spēj - trasē izkabināt 911, purvā izkabināt range rover, vai nevienu no abiem?

s 20.septembris 2019 14:52
6 0 Atbildēt

Ko nozīmē "tikai un vienīgi ponta auto"?

Nedaudz augstāks kvalitatīvs un komfortabls auto.

Ponta auto kā reiz ir sportiskie auto, kuru īpašnieki nekad mūžā nav ļāvuši tiem "paskriet", priekškam pirkt teiksim lambo, ha braukšanas iemaņas ir nulle un tas auto netiek pielietos ātrai braukšanai, vai teiksim lanceri, sti utt? Kāds pielietojums ir tiem auto? Tikai "gonkas", ja cilvēks ar vinu nebrauc, kā pienākas, tad šie automobīļi kļūst par pnta auto, un nevis parasts ikdienas suvs...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti