“Inchcape” stiprina BMW pozīcijas un plāno strauju “Land Rover” izaugsmi Baltijā 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape | 17.oktobris 2019 15:51

Atbilstoši “Inchcape” globālajai stratēģijai stiprināt reģionālās pozīcijas konkrētu automašīnu zīmolu tirgū, “Inchcape Motors Latvia” plāno pievērst pastiprinātu uzmanību “Land Rover” zīmola izaugsmei un stiprināt BMW stabilās pozīcijas Baltijā, informē “Inchcape Motors Latvia” valdes loceklis Dmitrijs Zeļeņins.

“Mēs redzam pietiekami lielu neizmantotu potenciālu “premium” klases zīmolu – BMW, MINI, “Jaguar”, “Land Rover” - attīstībā Latvijā un visā Baltijā, tādēļ veidosim savu piedāvājumu, īpaši izvērtējot dažādu zīmolu klientu paradumu maiņu un izsmalcinātās vēlmes,” uzsver BMW pārstāvis.

Šogad “Inchcape” ir paplašinājis oficiālo pārstāvniecību tīklu Baltijā: grupā ietilpstošais Lietuvas autotirgotājs ir ieguvis BMW oficiālā pārstāvja statusu. Līdz šim tāds bija tikai uzņēmumiem Latvijā un Igaunijā. Tas ļauj stiprināt stabilās BMW zīmola pozīcijas visā reģionā un prasīgajiem klientiem piedāvāt arvien ko jaunu. Piemēram, šovasar atklātais Baltijā lielākais “Jaguar Land Rover” salons sniedz vēl nebijušas iespējas vislielākajiem auto gardēžiem.

“Mūsu mērķis ir nodrošināt izcilu servisu un veidot uzticībā balstītas ilgtermiņa attiecības ar klientiem. Tādēļ tiek plānots pievērst īpašu uzmanību darbinieku prasmju pilnveidošanai un apmācībām, kas nodrošinās padziļinātas zināšanas gan par piedāvātajiem produktiem, gan par komunikāciju ar klientiem,” pauž BMW pārdošanas vadītāja Zane Zariņa, kas nesen pievienojusies komandai, lai realizētu minētos mērķus.

Tas ir īpaši svarīgi, ņemot vērā tendenci, ka automašīnas kļūst aizvien viedākas. Līdz ar to, lai spētu piedāvāt klientiem vispiemērotākos risinājumus, konsultantiem ir jābūt zinošiem gan par elektromobiļiem, gan par auto aprīkojumā izmantotajām modernajām tehnoloģijām, gan arī par ražotāju nākotnes plāniem.

Cita starpā auto koncerns BMW līdz 2023.gadam plāno palielināt elektro un hibrīdauto modeļu skaitu līdz 25, vairāk nekā puse no tiem būs elektromobiļi. Jau pavisam drīz arī Latvijā būs pieejams pirmais pilnībā elektriskais MINI, nākošgad sāksies apvidus auto BMW iX3, bet 2021.gadā - krosovera BMW iNEXT un sedana BMW i4 ražošana.

“Inchcape Motors Latvia” ir mainīta arī vadības struktūra. Par visu četru “premium” klases auto zīmolu mazumtirdzniecības vadītāju ir iecelts valdes loceklis Dmitrijs Zeļeņins, bet par vasarā atklātā Baltijā lielākā “Jaguar Land Rover” auto salona vadītāju - Aleksandrs Horts. Savukārt par zīmolu “Mazda” un “Ford” mazumtirdzniecības direktoru iecelts Andris Ustups. Visi ir pieredzējuši auto tirdzniecības profesionāļi.

 
Visi komentāri
 
Ak dievs 17.oktobris 2019 16:13
9 1 Atbildēt

Profesionalji??? Lai Jums ar viniem nebuutu jasastopas.

Conqueror 17.oktobris 2019 19:50
6 0 Atbildēt

Khe khe tas saucas- mutes bajāri

gunbox 18.oktobris 2019 15:52
0 0 Atbildēt

Bezceļniekiem ir izdevīgi panākt, lai ceļus pārvērstu par bezceļiem. Tagad mēs zinām, kurš ierobežo ceļu labošanu.

beediiga aina 20.oktobris 2019 19:11
0 0 Atbildēt

paveras paviesojoties dažādu auto marku salonos. Pārdevēju nekompetences un nevēlēšanās pārdot līmenis ir vienkārši graujošs. Tam visam klāt nemitīga kadru mainība, jo nezinot produktu to nevar pārdot un tātad nopelnīt. Tas pats ir ar servisu, bail atdot garantijas mašīnu uz apkopi.

nu ja 20.oktobris 2019 19:22
0 0 Atbildēt

Zane ķersies klāt, tad tā lieta aizies pa "skuju taku"....oooo

Speciālists 24.februāris 2020 17:41
1 1 Atbildēt

A.Ustups un Z.Zarińa, nopietni?

Nepietiek, ka AUDI centrā atstājāt savas slimības, kur dēł dienesta romāna tikāt padzīti, to pašu darīsiet vai dariet arī inchape?

Lieki piebilst, ka Ustupa kungam ir sieva, mīłākā un nu jau arī Zane????

Jūs jau auto aprindās esiet slaveni kā krāpnieki, kas no klientiem izkrāpj pēdējo, tikai lai sasniegtu statistiku.

Gan jau drīz visi par Jums zinās, ja gadījumā jau nezin.

Tikai jautājums- kā Jums izdevās aizdirst acis inchape vadībai? Lai gan tie jau arī biia izmisumā dēł savām darbinieku problēmām.

Sūdzība 24.februāris 2020 17:54
0 0 Atbildēt

Inchape Motors Latvija

Zane Zariņa

Andris Ustups

Vēlos brīdināt klientus par šiem diviem cilvēkiem.

Viņi ir augstprātīgi, iedomīgi un par klientiem nerūpējas.

Zanes nekompetentās zināšanas ir kauns visai grupai dēļ kā man nācās izvēlēties citu brendu. Turklāt tikšanās laikā ļoti uzmācīgi centās apvārsot manu vīru!

Citkārt līdĪga pieredze kompetences trūkumā izjuta radinieks cenšoties nopirkt automašīnu no Andra Ustupa.

Žēl, ka šādi cilvēki darbojas ar automašīnām, kuras nepārzin!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti