"Latvenergo" par 346 700 eiro iegādājies 12 MAN mikroautobusus 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 29.oktobris 2019 10:46

AS "Latvenergo" sadales sistēmas operatora AS "Sadales tīkls" vajadzībām par 346 680 eiro iegādājies 12 MAN mikroautobusus, aģentūru LETA informēja automašīnu "MAN Truck & Bus" oficiālā importētāja Latvijā SIA "Avar Auto" pārstāvji.

Jaunie "MAN TGE mikroautobusi tiks pārbūvēti par izbraukuma brigāžu darbnīcām un kabeļu laboratorijām, un izmantoti "Sadales tīkls" pārziņā esošās elektroapgādes nodrošināšanas infrastruktūras objektu, tostarp vidējā sprieguma un zemsprieguma elektrolīniju, kabeļu līniju un transformatoru apakšstaciju izbūvei, apsekošanai, ikdienas uzturēšanai, plānveida remontdarbu veikšanai, kā arī operatīvai bojājumu novēršanai ārkārtas situācijās visā Latvijas teritorijā - apdzīvotās vietās, ārpus apdzīvotām vietām, ceļos bez cietā seguma, smagi izbraucamos ceļu posmos vai posmos bez ceļu seguma.

Atbilstoši konkursa nolikumam jaunie "MAN TGE" mikroautobusi ir aprīkoti ar visu četru riteņu piedziņu un divu litru dīzeļdzinējiem, kas spēj attīstīt līdz 177 zirgspēkiem jaudu. Mikroautobusus kravas telpa, kas ir 11,4 kubikmetru apmērā, aprīkota ar LED apgaismojumu un iebūvētajiem stiprinājumiem grīdā, pie sienas un griestos, lai būtu iespēja pārvadāt visdažādākās kravas ar svaru līdz 1,4 tonnām.

Kompānija "Avar Auto" reģistrēta 2003.gadā, un tās pamatkapitāls ir 28 448 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmums pērn strādāja ar 18,066 miljonu eiro apgrozījumu un 200 131 eiro peļņu. "Avar Auto" pieder Igaunijā reģistrētam uzņēmumam "Rukkeli valduse osauhing".

"Sadales tīkls" ir valstij piederošajā "Latvenergo" koncernā ietilpstošs elektrotīkla uzturētājs un attīstītājs Latvijā. Kompānija nodrošina sadales elektrotīklu ekspluatāciju, atjaunošanu un plānveida attīstību, elektroenerģijas izlietošanas uzraudzību, zudumu samazināšanas pasākumus un elektroenerģijas uzskaiti, kā arī veic jaunu pieslēgumu izveidi.

 
Visi komentāri
 
es 29.oktobris 2019 12:07
2 2 Atbildēt

Labāk savus kabeļus būtu rakuši zemē iekšā,būtu vairāk jēgas!

HE 29.oktobris 2019 12:31
0 5 Atbildēt

Nez kāpēc dūmojošos dīzeļus iepirka, varēji izpildīties zaļi

spīdītis 29.oktobris 2019 21:06
1 1 Atbildēt

Lāpstas pār plecu,un soļos marš!Nav ko dārgos MAN bušeļus drāzt.

Lv iepirkums 29.oktobris 2019 21:09
1 1 Atbildēt

Kārtējā neliela apjoma afēra.Vai Sadales tīkls nopirks ne no patiesā labuma pienesēja?

Ivis 29.oktobris 2019 23:34
0 0 Atbildēt

Tā tik ir ekonomija,brigādēm MAN busi.Tiešām lēts pirkums

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti