Jauns Škoda dīleris Rīgā - Verte Auto (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Verte Auto | 4.novembris 2019 14:55

Novembra sākumā, Rīgā, Biķernieku ielā 125 darbu uzsāk jauns ŠKODA dīlera centrs VERTE AUTO. Šis ir Latvijā un Baltijā, kā arī Austrumeiropā modernākais un mūsdienīgākais ŠKODA dīlera centrs.

Tā celtniecība tika uzsākta šī gada sākumā,  kopējā autosalona platība ir 650 m2, kur tiks eksponēti jaunākie zīmola automobiļu modeļi. Turpat ir pieejams augstākajiem ŠKODA standartiem atbilstoši iekārtots serviss  900 m2 platībā, kur tiks nodrošināti garantijas un pēcgarantijas apkopes un remonta darbi un pakalpojumi ŠKODA klientiem.

“Turpinot attīstīt ŠKODA zīmolu un paplašinot dīleru tīklu, tiek atvērts jau ceturtais pilna servisa dīleris Latvijā un otrais tieši Rīgā. Šī dīlera centra atvēršana ir loģisks un ilgtermiņā plānots ŠKODA partneru tīkla attīstības un paplašināšanās posms. Pirms mazliet vairāk kā diviem gadiem Latvijā notika izmaiņas saistītas ar ŠKODA zīmolu –  šī zīmola izplatīšanas funkcijas pārņēma Auto 100 Latvijas filiāle, kas uzsāka ŠKODA partnera tīkla attīstības stratēģijas īstenošanu un ŠKODA modeļu pārpozicionēšanu tirgū. Līdz VERTE AUTO pievienošanās ŠKODA partneru tīklam, ŠKODA Latvijā tika pārstāvēta ar pilnas funkcijas dīleriem Rīgā, Valmierā un Liepājā. Šobrīd šim tīklam ir pievienojies vēl viens dīleris Rīgā, paaugstinot klientu apkalpošanas kapacitāti tieši galvaspilsētā –– Rīgas reģionā, kas šobrīd piedzīvo strauju infrastruktūras un ekonomisko attīstību. Tāpat ŠKODA klientiem ir papildu pieejami servisa pakalpojumi Rīgā, Daugavpilī un Liepājā pie ŠKODA servisa partneriem”, norāda Māris Jansons, Auto 100 Latvijas filiāles vadītājs.

Jaunais ŠKODA dīleris VERTE AUTO ir īpašs ar to, ka šobrīd klientiem piedāvā mūsdienīgu, uz rītdienu vērstu klienta pieredzi un piedzīvojumu automobiļu iegādē, pilnībā digitalizējot pārdošanas un produkta izzināšanas iespējas. Tajā pašā laikā, atstājot iespēju auto sajust klātienē –– VERTE AUTO salonā. Šis ir ne tikai Latvijā, bet visā Austrumeiropas reģionā pirmais pilnas funkcijas digitālās pārdošanas pilota dīleris, kas padara klientam automašīnas iegādes procesu nepiespiestāku un mazāk formālu, kā tas ierasts līdz šim.

“Ar jaunā autocentra VERTE AUTO darbības uzsākšanu, mēs turpinām attīstīt ŠKODA zīmola attīstību un izmaiņas –– cilvēcisks pieskāriens (human touch), atjautīgi risinājumi, kas vienkāršo ikdienas dzīvi (simplifying) un pārsteiguma momenti (surprising) ir ŠKODA pamatvērtības, uz kurām bāzējam savas aktivitātes tirgū. Šis modernais un digitālais auto salons ļaus mūsu klientiem iepazīt daudz tuvāk sevis kāroto auto, izmantojot jaunākos tehnoloģiju risinājumus,” turpina Māris Jansons.

“Mums ir patiess prieks kļūt par daļu no ŠKODA saimes un sekmēt uzstādīto mērķu sasniegšanu: ŠKODA zīmols turpina nostiprināties Latvijas vadošo auto zīmolu sarakstā. Pateicoties ilgtermiņa stratēģijas plānošanai, ieguldītajai enerģijai un resursiem, ŠKODA zīmola izaugsme tuvākajos gados ir likumsakarīgs ŠKODA komandas darba rezultāts.  VERTE AUTO darbinieku komanda piedāvās klientiem mūsdienīgus, bet tajā pašā laikā, vienkāršus un saprotamus risinājumus, kuri apmierinās ikviena ŠKODA lietotāja vajadzības un vēlmes visā auto lietošanas periodā, tādējādi vairojot laimīgu un apmierinātu ŠKODA zīmola cienītāju loku. Plašās, gaišās telpas un uz klientu labsajūtu orientēts iekārtojums ļaus klientiem justies komfortabli un ērti jaunajā pilna servisa ŠKODA autosalonā Mežciemā,” atklāj VERTE AUTO tirdzniecības vadītājs Jānis Cunskis.

Pie autosalona, klientu ērtībām ir izveidota plaša autostāvvieta, kur varēs novietot līdz pat 50 automašīnām. VERTE AUTO sākumā nodrošinās darbu 30 darbiniekiem un nākotnē darbinieku skaits tiks palielināts. Jau no pirmās dienas, turpat blakus jaunajam auto tirdzniecības salonam,  tiks atklāts arī mazlietotu auto tirdzniecības salons. Kā nākamais solis šajā vietā jau nākošā gada pirmajā pusē ir plānots nodot ekspluatācijā modernu un mūsdienīgu virsbūvju un krāsošanas cehu.

 
Visi komentāri
 
HE 4.novembris 2019 15:22
1 0 Atbildēt

Beidzot brīnumzemē varēsim lēni iepirkt Škodu no lēnajiem estipoisiem

ak 5.novembris 2019 10:21
0 0 Atbildēt

Škodas dīleru centri aug ka sēnes pēc lietus

EV 6.novembris 2019 7:31
1 1 Atbildēt

Kopš igauņi mums nospēra šo uz nākotni vērsto zīmolu, uz tā pusi vairs neskatos.

650 6.novembris 2019 21:40
0 0 Atbildēt

Diez 35k vērtam auto salona paklājiņi joprojām būs jāpiepērk kā papildu extra aprīkojums?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 32

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti