Ludzā ātruma pārkāpējs cer atpirkties no policijas ar desmit eiro 1

 

Ilustratīvs attēls Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 12.novembris 2019 14:44

Aizvadītajā nedēļā Ludzā aizturēts kāds autovadītājs, kurš likumsargu dienesta mašīnā iemetis desmit eiro kukuli, cenšoties izvairīties no soda par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Viņa klāstīja, ka kārtības policijas inspektori, patrulējot ar netrafaretu dienesta automašīnu Ludzā, apturējuši "Mitsubishi Colt" transportlīdzekli, kurš bija pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu. Dokumentu pārbaudes un administratīvā pārkāpuma protokola sastādīšanas brīdī automašīnas vadītājs - 1952.gadā dzimis vīrietis -, mēģinot piekukuļot policijas darbiniekus, dienesta transportlīdzeklī iemeta desmit eiro banknoti. 

Vīrietim par kukuļa piedāvājumu policijas darbiniekiem draud kriminālatbildība.

Policija atgādina, ka kukuļu došana saskaņā ar Krimināllikumu ir sodāma, un par šādu noziedzīgu nodarījumu paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbi, vai naudas sods.
 

 
Visi komentāri
 
gunbox 15.novembris 2019 13:52
0 0 Atbildēt

Nosaukumā slēpjas nosodāma leksika - cer atpirkties ar desmit! ...muļķis, būtu devis vairāk. Kāpēc vispār ir kaut kādi varianti sodīšanai? 5 gadus grāvjus tīrīt var būt vienīgais sods.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti