Neste palīdzēs mediķiem ar siltām maltītēm 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 2.aprīlis 2020 14:26

Lielākais automātisko degvielas uzpildes staciju tīkls un vadošais degvielas mazumtirgotājs Latvijā Neste pievienojas iniciatīvas "Maltītes mediķiem – Galds savējiem" atbalstītājiem.

Pateicoties Neste ziedojumam, Covid-19 krīzes novēršanā iesaistītajiem mediķiem visā Latvijā ar nodibinājuma "HOSPISS LV" palīdzību tiks nodrošinātas siltas maltītes.

Ik dienu mediķi un citi operatīvā dienesta pārstāvji Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī, Rēzeknē, Liepājā, Ogrē un citviet Latvijā cīnās pret vīrusa izplatības mazināšanu Latvijā, un bieži vien iniciatīvas “Maltītes mediķiem – Galds savējiem” sarūpētā maltīte ir vienīgā ēdienreize dienā.

“Šis ir līdz šim nepieredzēts laiks vēsturē. Covid-19 pandēmija ietekmē mūsu, mūsu tuvinieku veselību, lokālo un globālo ekonomiku, uz ko līdz šim esam savā ziņā paļāvušies, kā arī mūsu ikdienu, kādā visi bijām pieraduši dzīvot. Šis laiks arī iezīmē to, ka mēs kā sabiedrība varam būt vienoti un kopīgiem spēkiem tikt galā ar arvien pieaugošiem izaicinājumiem. Medicīnas darbinieks sniedz nenovērtējamu ieguldījumu jau šodien, lai mums un mūsu bērniem atgrieztos “ierastā” ikdiena, kurā esam veseli un laimīgi. Esam gandarīti atbalstīt šo iniciatīvu un aicinām arī citus tai pievienoties, lai grūtajā laikā pateiktos un tādā veidā atbalstītu tos, bez kuriem šī cīņa nav uzveicama” stāsta Armands Beiziķis, SIA Neste Latvija valdes priekšsēdētājs.

Nodibinājuma “HOSPISS LV” vadītāja Ilze Neimane-Nešpora skaidro, ka akcijas mērķis ir iesaistīt atbalstītājus palīdzības sniegšanā tiem, kuru rokās ir visas Latvijas sabiedrības veselība, – medicīnas darbiniekiem: “Mūsu akcijas devīze ir “Cienām un cienājam”. Kā savu uzdevumu šobrīd redzam atbalstīt tos, kas šajā laikā atrodas pirmās frontes līnijā – mūsu mediķus. Kopš uzsākām šo iniciatīvu, esam saņēmuši daudz pateicību no mediķiem, kuriem šīs maltītes ir sirsnīgs sabiedrības atbalsta apliecinājums, kurš nozīmīgi palīdz atvieglot ikdienu, kā arī samazina kontaktus ar citiem cilvēkiem. Jebkurš atbalsts ir svarīgs, lai mēs varētu šo akciju turpināt un nodrošināt maltītes vēl lielākam mediķu skaitam, tāpēc aicinām arī citus uzņēmumus un sabiedrību atbalstīt šo iniciatīvu! Ar jūsu atbalstu cienājam mediķus jo dienas, jo vairāk!”

Patlaban ar “HOSPISS LV” starpniecību un pateicoties saņemtajiem ziedojumiem 27 “karstajiem punktiem” Latvijā tiek piegādātas siltas maltītes.

Gan uzņēmumi, gan arī ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts atbalstīt šo iniciatīvu un ziedot labdarības organizācijas Ziedot.lv un nodibinājuma “HOSPISS LV” iniciatīvai “Maltītes mediķiem – Galds savējiem” bezmaksas silta ēdiena nodrošināšanai Covid-19 krīzes novēršanā iesaistītajiem medicīnas darbiniekiem: https://www.ziedot.lv/maltites-medikiem-galds-savejiem-3664

Neste aicina būt atbildīgiem un ievērot visas nepieciešamās preventīvās darbības, lai mazinātu tālāku koronavīrusa izplatību Latvijā. Pateicoties Neste degvielas uzpildes staciju automātiskās uzpildes konceptam, ir minimizēts tiešais cilvēku kontakts visās Neste degvielas uzpildes stacijās. Visiem Neste degvielas uzpildes stacijas klientiem ir pieejami vienreizlietojami cimdi, kas nodrošina drošu nepieciešamās degvielas uzpildi, kā arī dezinfekcijas līdzekļi. Vienu reizi dienā tiek veikta degvielas uzpildes staciju elementu dezinfekcija. Visi Neste darbinieki, kas apsaimnieko degvielas uzpildes stacijas, izmanto atbilstošus personīgās aizsardzības elementus, lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību.

 
Visi komentāri
 
iAuto 2.aprīlis 2020 17:26
0 0 Atbildēt

Apsveicama rīcība

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti