No 13 900 eiro - Latvijā prezentēts jaunais biznesa palīgs „Toyota Proace City Van” 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Toyota | 9.aprīlis 2020 12:21

Tikai pirms mēneša Latvijā tika prezentēts jaunais pasažieru „Toyota Proace City Verso”, bet marta beigās „Toyota” salonos ieradās arī šī modeļa kravas versija – „Proace City Van”

Ar šo automobili „Toyota” komerciālo transportlīdzekļu piedāvājums ir vēl vairāk palielinājies: tajā bez pilsētas furgoniem „Proace City” ir arī vidēja izmēra mikroautobusi „Proace City” un pikaps „Hilux”.

Jaunais modelis stiprinās „Toyota” pozīcijas stabili augošajā komerciālo automobiļu segmentā.

Daudz vietas kravai

Klienti var izvēlēties starp diviem virsbūves garumiem – 4,4 („Short”) vai 4,7 m („Long”), abas versijas ir 1,85 m platas. Šādi izmēri dod iespēju īsākajā auto ietilpināt 3,3 m³ kravas, bet garākajā modelī – 4,3 m³. Tas ir viens no nedaudzajiem klases automobiļiem, kura kravas nodalījumā var ievietot divas eiropaletes abās auto garuma versijās.

Izvēles sistēma „Smart Cargo” nodrošina vienu no lielākajiem kravas nodalījumiem garumu klasē – no 3,1 m (īsākajam modelim) līdz 3,4 m (garākajam). Nodalījuma augstums – 1,2 m, tilpums – no 3 līdz 4,3 m³.

Maksimālā pieļaujamā transportlīdzekļa slodze tāpat ir labākā klasē: „Proace City” modeļos var iekraut līdz 1 tonnai kravas un vilkt vēl līdz 1,5 t.

Efektīvo dzinēju klāstā ir benzīna un dīzeļdzinēji ar jaudu no 75 līdz 130 ZS, un divu veidu manuālās pārnesumkārbas (5 un 6 pārnesumu) – 8 ātrumu automātiskā pārnesumkārba.

Universālums – ikviena vajadzībām

Viens no vissvarīgākajiem kritērijiem, novērtējot komerciālā transporta līdzekļus, ir to daudzpusība un iespēja pielāgot dažādiem uzdevumiem. „Toyota Proace City Van” piedāvātās izvēles iespējas šaubas nerada, piemēram, priekšā var izvēlēties divas vai trīs sēdvietas.

Izvēloties trīs un „Smart Cargo” aprīkojumu, malējā pasažiera sēdekļa atzveltni var nolocīt, un tas ļauj ievērojami palielināt bagāžas nodalījumu un ievietot vēl garāku kravu (attiecīgi 0,4 m³ un 1,3 m). Noliecot centrālā pasažiera sēdekļa atzveltni, kravas automobili var pārvērst par kabīni ar galdiņu.  Zem sēdekļa  ir ierīkota papildu glabāšanas kaste.

Lai uzturētu labu stāvokli kravas telpā, “Proace City” standarta komplektācijā ir ar plastmasas kravas grīdas nodalījuma segumu.

Arī auto salonā ir daudz glabāšanas nodalījumu – monētu un krūžu turētāji, atvērti nodalījumi un ārēji nepamanāmi noslēgtas vietas zem sēdekļa, pie jumta, durtiņās vai grīdā.

Plaša drošības sistēmu pakete

„Toyota Proace City” modeļiem profesionalā koforta pakotnē ir liela drošības palīgu pakete. Autonoma avārijas bremzēšanas sistēma (PCS), ceļa zīmju atpazīšana „Road Sign Assist”(RSA), ceļa joslu ievērošanas palīgs (LDA), kruīza kontrole un vadītāja noguruma brīdināšanas sistēma.

Visiem modeļiem ir arī „eCall” sistēma – ja notiek satiksmes negadījums, automobilis automātiski nosūta signālu neatliekamās palīdzības dienestiem.

Tālruni var savienot ar automobili, izmantojot „MirrorLink”, „Apple CarPlay” un „Android Auto”, kā arī „Bluetooth”, USB vai „Aux” savienojumu.

Komerciālo transportlīdzekli aizmugurē var aprīkot ar platleņķa kameru, ļaujot vadītājam redzēt, kas notiek aiz viņa vadītā „Proace City” modeļa. Drošības aprīkojumu vēl  ir iespējams papildināt ar divu kameru „Smart Active Vision” sistēma, kas praktiski neatstāj vadītājam neredzamas zonas.

Iespejams izvēlēties starp vairākiem braukšanas režīmiem, lai nepārslogotu automobili – „Normal”, „Snow”, „Sand” un „All-terrain”, bet, sasniedzot 90% slodzes, saņemt brīdinājumu par iespējamu pārslodzi. Papildu brīdinājums vadītājam redzams arī tad, ja pārsniegta maksimāli pieļaujamā slodze.

“Proace City” nodrošina pilnīgu sirdsmieru ar 200 000 km / 5 gadu garantiju. Kampaņas cenas sākot no 13 900 €.

 

 
Visi komentāri
 
Citroens 12.aprīlis 2020 15:45
0 0 Atbildēt

Izskatās pēc Peugeot Partner....

ay 13.aprīlis 2020 18:45
0 0 Atbildēt

Nevis izskatās, bet tas ir tas pats franču kabluks un tur nav pilnīgi nekā no toyotas izņemot cenu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti