“Air Baltic” gatava atsākt lidojumus 13. maijā (+ VIDEO) 28

 
iAuto | 28.aprīlis 2020 7:34

Valdības turpmākos lēmumus par Covid-19 ierobežojumiem ar nepacietību gaida nacionālā lidsabiedrība “Air Baltic”. Uzņēmuma vadītājs Martins Gauss stāsta, ka pēc ārkārtējās situācijas lidojumos pasažieriem tiks izdalītas sejas maskas un nepieciešamības gadījumā daļa sēdvietu lidmašīnās varētu palikt tukšas.

 
28 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
qwerty 28.aprīlis 2020 9:06
5 2 Atbildēt

Ko var dziedāt visu laiku dziesmu, kura jau veca kā pasaule? Nav apnicis vilkt ārā vienu faktu katru reizi, kad redzi airbaltic logo?

PierādĪjumus studijā par miljarda ieslidināšanu vai arī tā tikai tukša plūtīšana?

Tavai informācijai valdība AirFrance-KLM taisās "ieslidināt" 12 (DIVPADSMIT) MILJARDUS.

www.cnbc.com/2020/04/27/co...state-aid.html

Visi uztur savas aviosabiedrības. Gan skandināvi, gan vācieši utt. Pat igauņi taisās reanimēt savu Nordiku.

kasinsh79 28.aprīlis 2020 8:41
4 2 Atbildēt

Tie nav sapņi vien. Tomēr būtiski, lai pretējā pusē arīdzan ierobežojumi atcelti. Vakar ar savu darba devēju runājām par vajadzību uzreiz pēc robežu atvēršanas tikties Polijā, bet izrādās, tur spēkā obligāta 14 dienu karantīna ikvienam iebraucējam Polijas teritorijā omg Kāda tad jēga Airbaltic iespējai aizvest turp, ja tur uz laiku jāiestrēgst? Pagaidām nemirstīgi un imūni ir tikai tālbraucēji, uz viņiem tas neattiecas vispār.

650 28.aprīlis 2020 12:35
2 0 Atbildēt

Pirms kārtējiem ne visai korektajiem salīdzinājumiem un secinājumiem vajadzētu tomēr paskaidrot, uz kurieni lido un ko pārvadā AirBaltic.Salīdzinot ar KLM vai ar LH, kura arī "gaida" 10mljrd piešprici.Bet tajā pat laikā ir paziņojusi par kardinālu darbības sašaurināšanau un savu mazcenas meitaskompāniju slēgšanu.

Aviokompāniju lidoumu grafiki mainās ik pa dienām visu aprīli.Tas, ka Kāds tagad paziņo, ka viņš no kaut kāada datuma tur kko "atsāks"- tas šobrīd nav neko vairāk kā pašpropaganda.Tāteikt, atgādinājums par sevi.Jo reāli kāds atsāks nevis tad, kad pats "uzplānojis",bet gan pēc reālās situācijas.Kad lidostu atvērs, tad arī ātsāks.Ja atvērs izlidošanas lidostu, bet galamērķa lidosta būs sēgta (vai otrādi),diezin vai varam riunāt par globālu atsākšanu.Ja valdība saka ka viņa "nezin", kas notiks 12jā maijā, tad AirB "cietie plāni" uz 13to maiju ir pa lielam fufelis.Vai nu valdība nesaka pilnu info saviempilsoņiem, bet katru pēcpusdienu atskaitās tieši Airbaltikam.Tāpat, kā starpkontinentālo lidkompāniju plāni "atsākt" darbību šobrīd aizslēgtajos ASV galapunktos- kamēr šī valsts netiks atvērta, katrs individuālais plānotājs var savu personīgo kalkulātoru lieki neklabināt.

Par ko būtu jārunā- ka biļešu cenas un kravas pārvadājumu izmaksas tuvākajos pāris gados būs būtiski un dramatiski augstākas, nekā bija ierasts un pierasts.Pašlaik starptautiski darbojošos no aviotransporta atkarīgos LV uzņēmējus slauc globālie kurjerpasti, bet pēc lidojumu atsākšanas to darīs pilnīgi visi iespējamie iesaistītie.Noliktavas un loģistiku ieskaitot.Daudziem nāksies samazināt ambīcijas un gaisa vietā izmantot ūdeni.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti