Vai autovadīšanas iemaņas iespējams aizmirst? 8

 
TAVS AUTO TV speciāli iAuto.lv | 28.maijs 2020 10:10

Tā stāsta - ja reizi dzīvē esi iemācījies peldēt vai, piemēram, braukt ar velosipēdu, to nav iespējams aizmirst! Bet vai to pašu varētu teikt arī par auto vadīšanu?

Šajā reizē Tavs Auto TV kopā ar Škoda oficiālā servisa VERTE AUTO un drošas braukšanas ekspertiem runāsim par lietām, kuras vajadzētu paturēt prātā, pirms pie sava auto stūres (pēc ilgstošas prombūtnes) atgriežaties koplietošanas satiksmē.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 28.maijs 2020 10:44
2 0 Atbildēt

Nu, es pēc 7 gadu pārtraukuma 2012. gadā nopirku jaunu auto salonā, izbraucu 2 apļus pa salona stāvvietu, pēc tam braucu prom. Nekas slikts nenotika.

uupis 28.maijs 2020 12:32
2 0 Atbildēt

Man ir zināms viens gadījums, kad tikko no salona nopirkts svaigs auto nobrauc 2.1 km un vadītājs to godīgi iestāda ceļa malā noparkotā piekabē, taisnā posmā… Bet tā visā visumā nekas slikts – visi dzīvi, tikai bez auto.

uupis 28.maijs 2020 10:27
1 2 Atbildēt

Ir iespējams aizmirst – esmu redzējis pietiekoši daudz autovadītāju, kuri pēc ilgstošas blakus sēdēšanas nevar uzreiz atsākt braukt, ir vajadzīgs laiciņš un treniņi lai atjaunotos zudušās iemaņas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 4

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 27

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti