Iekšlietu dienestos viszemākie vakcinācijas pret Covid-19 rādītāji ir VUGD un policijā 9

 
Nozare.lv | 4.jūlijs 2021 9:21

Iekšlietu dienestos viszemākie vakcinācijas pret Covid-19 rādītāji ir Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) un Valsts policijā (VP), tomēr vēl ir daļa Covid-19 pārslimojušu darbinieku.

Iekšlietu ministrijā (IeM) aģentūra LETA noskaidroja, ka saskaņā ar IeM padotības iestāžu sniegtajiem aktuālākajiem jūnija datiem Finanšu izlūkošanas dienestā vakcinēti 85% no nodarbināto skaita, Iekšlietu ministrijas poliklīnikā 76%, Iekšējās drošības birojā 76%, bet IeM 74% no nodarbināto skaita.

IeM veselības un sporta centrā vakcinēti 64% no nodarbināto skaita, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē 53%, Nodrošinājuma valsts aģentūrā 48%, bet IeM Informācijas centrā 45% no nodarbināto skaita.

Savukārt Valsts robežsardzē vakcinēti 36% no kopējā nodarbināto skaita, Valsts policijā 28%, bet Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā 27%.

IeM gan norādīja, ka minētie rādītāji mainās, jo dienesti regulāri turpina iesniegt informāciju, turklāt daļa nevakcinēto darbinieku ir izslimojuši Covid-19.

Izpildot premjera Krišjāņa Kariņa (JV) uzdoto, IeM sniegusi Veselības ministrijai viedokli un priekšlikumus par vakcinācijas aptveres palielināšanu iekšlietu nozarē.

IeM norādīja, ka īpaši svarīga vakcinācija ir tiem nodarbinātajiem, kuri ir atbildīgi par svarīgu valsts funkciju īstenošanu un pakalpojumu nepārtrauktību, kā arī tiem, kuri sniedz pakalpojumus klātienē, esot tiešā kontaktā ar cilvēkiem.

Lai veicinātu plašāku vakcinācijas aptveri, iekšlietu ministre Marija Golubeva (AP) ierosinājusi paredzēt, ka vakcinētiem darbiniekiem piešķirta apmaksāta papildatvaļinājuma diena.

Tāpat iekšlietu nozares iestādes aktīvi komunicē ar nodarbinātajiem, aicinot vakcinēties pret Covid-19.

Jau ziņots, ka valdība nākamnedēļ plāno vērtēt speciālistu priekšlikumus vakcinēšanās pret Covid-19 veicināšanai, jo eksperti vēl turpina darbu pie priekšlikumiem.

 
Visi komentāri
 
LMT 4.jūlijs 2021 9:40
3 1 Atbildēt

Jēziņ, kādi tie glupiņi!

Nja 4.jūlijs 2021 9:53
6 1 Atbildēt

Korelācija ar IQ tur noteikti ir!

Kanibaals 5.jūlijs 2021 12:29
2 0 Atbildēt

Un ar urļiku skaitu šajos dienestos. Sputņiku gaida.

Andis 4.jūlijs 2021 12:01
3 8 Atbildēt

Vismaz tur domā ar galvu. Un ir iespējas pastāvēt par sevi ...

Nja 4.jūlijs 2021 14:42
7 1 Atbildēt

Interesanti jau tas ir. Cilveki ar zemu IQ pēkšņi ir gudrāki par visiem un domājot galva nesāp.

WALA 5.jūlijs 2021 17:15
1 3 Atbildēt

Drusku kļūdies - ar IQ šajos dienestos ir kārtība/nav kārtībā (atkarībā no skatu punkta) ir tieši tāpat kā vidēji tautai vispār. Cita lieta ka viņi var prasti pateikt - ejat visi "šķērsām" - atlaižat mūs, ja gribat kaut kā piespiest ... un tad visiem "iAuto pirdējiem" gan būs mērens prikols ... es pārīti ugunsdzēsējus ar galvu zinu ( mans IT tehniskais direktors arī ir ex-pažarnieks). Un vēl divus ar privātu nelielu biznesu/hobiju pazīstu (požarkā tikai dēļ tā lai ir laiks savam hobijam), viņiem pirmkārt veselība kā zirgiem, un otrkārt profesijas risks ir tik augsts ka viens sūda vīruss viņus ietekmē tieši nekādi.

P.S. Es viņu vietā arī pateiktu - negrasaties pielikt pie algas un virstundas apmaksāt - ejat un "savu vakcīnu iespraužat vienā vietā" un droši strādajat par visiem 10, kuri nevakcinēsies ....

Nja 5.jūlijs 2021 17:33
0 0 Atbildēt

Nu pazīsti, cik 10 maksimums?

Sestais slaids - latvianfacts.lv/uploads/Attie...nos-062021.pdf

WALA 6.jūlijs 2021 9:17
1 1 Atbildēt

UN ??? Izglītības rādītājs pie visai sūdīgas ainas kopējā izglītības sistēmā vispār nav rādītājs, tas ir tikai tāda kā vēlme mēģināt parādīt kā kāds ir pārāks par kādu citu, nu nav tā - te absolūti ir vietā teiciens par "neskati vīru no cepures". Pats esmu bijis top skolnieks kurš reizēm esmu mācījis mateni tiem kas tipa "velkas visas klases astē", nu nav tie dumjākie čaļi, tik tas ka negrib, vai reizēm tāda vai cita iemesla dēļ kādu posmu "nogulējuši".

Iecelt sevi kaut kādā augstākā plauktiņā - tas ir forši ( feels good), bet tikai apmēram 10% gadijumu tam ir kaut kāds pamats, visos citos - tas ir bulšits.

Nja 6.jūlijs 2021 14:06
0 0 Atbildēt

Ko tu te muldi garām kasei, skaitļus apskaties, jeb neredzi sakarību, ka izglītotāki cilvēki vakcinējas vairāk? Pilnīgi pajāt kāds skolnieks esi bijis, tu visu tik uz sevi attiecini, statistikā pēta kopumu un tur skaidri iezīmējas, liela daļa covidioti ir ar 9 klasēm!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti