Atbildīgo nav? - Jūrmalā nolauzta apgaismes lampa nedēļu guļ uz zemes un spīd (+ FOTO) 15

 

19.oktobris 2021 Foto: iAuto aculiecinieka foto

iAuto | 27.oktobris 2021 15:41

Aculiecinieka iesūtītajos foto redzams, ka tie uzņemti 19.oktobrī, septiņas dienas vēlāk nekas nebija izmainījies.

Sākumā domājām, ka tas ir inovatīvs risinājums, ko testē kāds jaunuzņēmums. Varianti dažādi: nožogojošā barjera ar lukturi galā, gumijas stabs vai īpaši izturīga lampa, kas arī nogāžoties no liela augstuma turpina pildīt savu funkciju.

Viss izrādījās daudz vienkāršāk un arī skumjāk - tas ir nolauzts apgaismes stabs pie Dubultu stacijas, kas dienās tur tiešām izskatās pēc barjeras, bet naktīs skumīgi spīd it kā signalizējot, ka tā patiesā misija ir pavisam cita. 

Tikmēr atbildīgās instances to izliekas nemanot un bīstamais priekšmets (strāva ir strāva) turpina gulēt uz zemes nu jau vairāk kā nedēļu. 

19.oktobris 2021 Foto: iAuto aculiecinieka foto

26.oktobris Foto: iAuto aculiecinieka foto

26.oktobris Foto: iAuto aculiecinieka foto

26.oktobris Foto: iAuto aculiecinieka foto

 
Visi komentāri
 
vārds 27.oktobris 2021 19:08
4 2 Atbildēt

Vai aculiecinieks aizsūtīja info arī atbildīgajām iestādēm?

Yo 28.oktobris 2021 0:30
0 2 Atbildēt

Tas notiek pie vienas no atbildīgās iestādes logiem - pašvaldības policijas.

imzz 27.oktobris 2021 19:30
0 0 Atbildēt

Acu liecinieks, jādomā, nosprieda, ka Jūrmalā atbildīgo nav tik maz, lai kāds no atbildēšanas brīvā brīdī to nepamanītu paša acīm :-/

Tālavietis 27.oktobris 2021 19:32
2 2 Atbildēt

Atbildīgajām iestādēm pašām jāzin, jo gan jau kāds no tur strādājošajiem iet tai "barjerai" garām katru daba dienu!!!

iAuto 27.oktobris 2021 20:34
11 8 Atbildēt

Tas viss ir tieši zem Jūrmalas pilsētas attīstības pārvaldes un pašvaldības policijas logiem! Gata Trukšņa uz Zaļo Zemnieku savienības pārvaldības simbolisks nolaidības apliecinājums. Šis vairs nav izņēmums, bet tieši sistemātiska nolaidība.

?? 27.oktobris 2021 19:35
5 1 Atbildēt

Vai tie no Jūrmalas domes Sočos dzīvo vai varbūt Pakistānā?

Tikai mieru 27.oktobris 2021 22:05
3 0 Atbildēt

Tiek testeeta iedziivotaaju modriiba!

650 27.oktobris 2021 22:37
2 1 Atbildēt

Šis taču nav 1mais jautājumus raisošais gadījums tieši sajā te Dub-mudu maģiskajā 3stūrī.Akurāt tieši tuvu neattālinātā tuvumā zem pp un/vai vp logiem.Acīmredzot, runa ir par t.s. "attieksmi/pret..".

Šovakār kāri šķērsoju šo kūrteritōriju Rix virzienā akurāt daudzSološajā diennakts laikā.Ap pl.18+.Kad,tāteikt,Gaisma mijās ar Tumsu.Jā.Lieki piebilZt,ka paCmit km posmā pa šo laiku uz galv. kūrmaģistrāles NEviena laterna tā arī netika (svinīgi) iedegta.Nerunājot par jaunajām,digitāli/steigā saspraustajām.Jā.

Cerams, iA redkolēģija kādā brīvbrīdī atkārtoti noinspicēs Jauno, tāteikt,dubultMezglu.Varētu izsludināt aptauju.Kad 1mais rīgasvirziena pretendents tur ar kreizo riteni iemauks Jaunajā drošibas pļavas veidojumā.Tas jaukais bortakmeņa/stūris (iespējams) atrodas vēl tuvāk pp logiem, nekā šis nolauztais Stabs.Trajektorijass neievērotāji tur tiek laipni gaidīti.Jā.

Ā, vēl t.s."iedzīvotāji" atkārtoti (brīvprātīgi) interesējas- pēc kāda Jaunstandarta ir veidota jaunā Zig/Zag veida g/pāreja drošibaspļavas rīgasgalā. Kāpēc arī tur drošības saliņas pašā vidū lepni (droši/cieti) slejas t.s. Stabs.Ko īsti tas tur simbolizē un/vai "orgānizē" un taa.

Un KAD tiks (oficiāli) Apturēta (aptaurēto) gājēju kustība vecās pārejas vietā tieši pie D-stacijas.Kur zīme un luksofors (joprojām) ir, taču hor-marķējuma (vairs) nav.Bet gājēji joprojām tur kko aizrautīgi šķērso (4joslas, ar 3m melnzemes/dubļu jūru pa vidu un cūkurakumiem uzkāpšanas/nokāpšanas vietā.Jā.

Ek 29.oktobris 2021 11:36
0 0 Atbildēt

Lasītājam Lampa vajadzētu kandidēt uz Jūrmalas depotāta amatu. Tik daudz cēlu domu un tās visas tiek kaisītas uz neauglīgajiem komentāru akmeņiem.

juriz 28.oktobris 2021 9:05
3 0 Atbildēt

Pieļauju, ka tas ir LDz apgaismes stabs. LDz šogad liek mīksto arī uz zāles pļaušanu. Šur tur rudenī kaut ko nopļāva, bet pamatā šogad nav pļāvuši neko.

:-) 28.oktobris 2021 13:28
1 1 Atbildēt

Juri, Tev 100 % taisnība! Pilsēta pat pirkstu šim nevar piedurt, tik cik ziņot īpašniekam. Vienīgais, ja rada draudus, bet šajā gadījumā tie ir "0"!

imzz 28.oktobris 2021 14:14
0 0 Atbildēt

Tas varbūt ir vēl sarežģītāk. Stabu noteikti likusi kāda firma ar garantiju. Jautājums, kam jāmaksā par remontu, un vai stabu nogāzušais auto (vai kas nu to nogāza) ir uzskatāms par "forsmažoru", t.i. kā šāda situācija aprakstīta līgumā.

650 28.oktobris 2021 16:51
0 0 Atbildēt

Jajā, cien.Lohi, pilsēta nevar neko Nee.Labākā gad to Pirkstu var ieb;ās dirkstā.Jā.

Paskaiatm "šodien"- uz DubultProspekta Mellužu galā joprojā rok Zeltu.Jau mēnešus divus LOHI apbrauc rakšanas vietu pa pusmetru dziļiem izkārnītiem izdangaājumiem zaļaā zilajā zālājājā.Jā.Pilsētai vnk NAV pāris ķerru,ar ko aizstumt 3saujas Platīna šķembu.Tāds mums tas Liktenis.Jā.

:-) 29.oktobris 2021 10:56
0 0 Atbildēt

Toties man pie mājas ielu visā platumā noasfaltēja, ne tikai uzrakto! Malači, prieks par pilsētu!

ZZZZ 28.oktobris 2021 9:36
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti