Aprīlī turpinās ASV kaujas helikopteru “AH-64 Apache” mācību lidojumi (+ VIDEO) 13

 
Latvijas armija | 11.aprīlis 2022 15:49

Aprīlī Latvijas gaisa telpā turpinās ASV kaujas helikopteru “AH-64 Apache” mācību lidojumi. Lidojumu mērķis ir uzturēt pilotu kvalifikāciju, iepazīt Latvijas reljefu sauszemes vienību mācību atbalstam.

Kā ierasts, sadarbību ar kaujas helikopteriem apmācībās izmantos arī citas Latvijā izvietotās starptautiskās un Latvijas sauszemes vienības. Šāda sadarbība paaugstina aizsardzības spējas pret pretinieka bruņutehniku un palīdz pārredzēt aizsargājamo teritoriju.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Šobrīd 12.aprīlis 2022 20:29
4 0 Atbildēt

būtu jāpārtrauc visas koncertzāļu, bibliotēku un pat ceļu remontu būves, un visa nauda jāiegulda aizsardzībā un arī pretuzbrukuma "iekārtās".

Šķiet daudzi te vēl domā Ulmaņa stilā - paliksim savās vietās un tad jau redzēs kas sanāks. Diemžēl var sanākt lieli .. ūdi. Neviens no malas neglābs. Un arī stulba un agresīva propoganda nepalīdzēs. Tikai un vienīgi valsts aizsardzības spēju totāla kāpināšana Izraēlas stilā.

MMX 11.aprīlis 2022 18:33
3 2 Atbildēt

Pie mums ātrākais un vienkāršākais veids pretgaisa aizsardzībai ir atdzīt pāri pietiekami modernu NATO kuģu, kuri ir paredzēti pretgaisa aizsardzībai, neskaitot jau NATO gaisa patruļas.

Kas attiecas uz Baltijas apdraudējumu - nebrīnīšos, ka pirmās dienas pamatā būs jākaro pašiem ar to ierobežoto ārzemju kontingentu kas ir, lai tikai pierādītu pārējām dalībvalstīm, ka esam gatavi sevi aizstāvēt. Nedomāju, ka kāds mūs braukt glābt, ja paši otrajā dienā padosimies. Stoltenbergs vēl nesen diezgan precīzi minēja, ka NATO spēki Austrumeiropā ir tikai tāds paklupināšanas kontingents un ka šobrīd tiek domāts par pilnvērtīgu kaujas grupu veidošanu.

jxy 11.aprīlis 2022 18:58
3 0 Atbildēt

Nu zini kā - protams ir labi ka var citiem paprasīt, bet pašiem vajadzētu patriot vai tml. raķešu kompleksus nopirkt, skaidrs ka kaut kādā mērā pašiem sava aizsardzība jānodrošina. Jāmīnē droši vien visa robeža, ceļi, tilti, nu nevar jau arī prasīt tikai lai citi ved visu tehniku..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti