Jaunais poligons būs meža masīvos Sēlijā (+ VIDEO) 41

 
LTV Ziņu dienests | 5.jūlijs 2022 22:20

Jauno starptautisko militāro bāzi un poligonu veidos Aizkraukles un Jēkabpils novadā. Aizsardzības ministrs skaidroja, ka šī vieta izraudzīta, lai radītu pēc iespējas mazāk neērtību iedzīvotājiem. Turklāt svarīgi, ka tas ir tuvu Lietuvas robežai.

Aizkraukles un Jēkabpils novadā, kur paredzēts veidot jauno poligonu, šo ieceri vērtē kā pamatīgu atspēriena punktu Sēlijas izaugsmei. Taču priekšā svarīgs darbs – iedzīvotāju informēšana.

 
41 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
vērotājs 5.jūlijs 2022 23:36
73 119 Atbildēt

Labāk kādu ražotni būtu atklājuši.Poligoni te nav vajadzīgi. 8

R(8) 6.jūlijs 2022 9:25
38 22 Atbildēt

Redzi , atbilde ir vienkarsa tam visam , man piemeram ir apriebies lasit visus sos komentarus ar tekstiem , ka Latvija ir neizdevusies valsts , ka Polija zemenes maksa letak neka Latvija , ka Ulmanlaikos tauta dzivoja labak neka sodien , ka Vacija degviela ir pa 5 centi letaka neka Latvija , ka bankas ir pie visa vainigas , utttt....... , vienkarsi seit ir pilns ar tadiem cilvekiem , kas nav spejigi sev pat noslaucit savu sudaino pakalu un gaida , kad kads no valsts darbiniekiem to atnaks un izdaris vina vieta , nelaime ir tada , ka sie individi velas dzivot ka Norvegija , Zviedrija vai Sveice , bet nevelas nedz macities , nedz stradat , nedz maksat nodoklus , bet 50 gados jau grib but pensija , vienkarsi ar komunisma domasanas principu Latvija nekad nebus spejiga atistities , ir jadara pasiem un nav jagaida , kad kads cits to izdaris tava vieta

MMX 6.jūlijs 2022 9:00
34 21 Atbildēt

Mūs standarta politika - drošību vajag, bet poligonus nevajag, ražošanu vajag, bet ražotnes nevajag, lētu enerģiju vajag, bet vēja ģeneratori traucē, atomenerģija ir bīstama, TEC ir kaitīgi, HES bojā ainavu, utt.. Mums lūdzu visu gatavu , bet bez nekādām sekām un saistībām mums pašiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti