Rīgas centrā sagrūst piecstāvu māja (+ VIDEO) 9

 
LTV Ziņu dienests | 31.marts 2023 9:07

Vakar, 30.martā, Rīgas centrā, stacijas rajonā, pacēlās liels putekļu mākonis. Tas radās, būvlaukumā sagrūstot piecstāvu ēkai. Par laimi, negadījumā cietušo nav. Par būvlaukumu atbildīgais uzņēmums pagaidām situāciju neskaidro.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Mairis 31.marts 2023 10:25
2 2 Atbildēt

Staķis teic, ka Rīga 2025.gadā būs viena no attīstītakajām Eiropā. Vai tā ir ņirgāšanās? Vai vismaz viens solījums ir izpildīts? Tas, kas ir novests līdz kliņķim viņa vainas dēļ, būs viena no attīstītakajām Eiropā? RD atrodas blēži, kuri par nožēlojamajiem 30 sudraba grašiem ir gatavi pārdot Dzimteni, turklāt aizbildinoties ar pariotismu.

?? 31.marts 2023 10:26
1 2 Atbildēt

"Pieminekļa nojaukšanā nebija iesaistīts neviens vietējais - tikai viesstrādnieki no Lietuvas un Polijas. Visi vietējie atteicās piedalīties apgānīšanā."

Neko nesaprotu. Mērs vārdā Es-nekad-nemeloju un visi viņa Rīgas parazīti arī vārdā Es-nekad-nemeloju (neticami, vai ne?) apgalvoja, ka visa tauta to gribot un to darīšot brīvprātīgie gandrīz vai bezmaksas. Kāpēc tad bija jāved cilvēki pat no Polijas?

Tad, atņemot bērniem pusdienas par 3 milj., par tiem pašiem 3 milj. nojauca - par to visu Skapis pats ir atzīnies. Par afēru ar ziedojumiem, kuri aizgāja nezināmā virzienā, ir aizmirsuši un Dievs ar tiem. Un, nupat paziņojuši, ka būs vajadzīgi vēl 6 milj (kopā - jau 9 miljoni!) labiekārtošanai. Šo “labiekārtošanu” Rīgā mēs redzam jau četrus gadus. Esmu pārliecināts, ka ar to nepietiks. Jo afēra ar digitalizāciju un bebru slepkavošana nav tik ieniesīgas, bet apetīte aug ēdot.

Bradypus 31.marts 2023 11:00
1 0 Atbildēt

www.tvnet.lv/7743772/attis...anots-saglabat

Te arī atbilde, kas notika. Prasība saglabāt fasādes ir afigenna dārga un prasītājs savu prasību neapmaksā, bet liek to darīt attīstītājam. Tapēc ir pilns ar vēsturiskiem graustiem, kas gaida savu sabrukšanu - jo pasludināt kaut ko par vēsturisku ir viegli, tikai maksāt par to jau neviens netaisās.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti