Vismaz divi metri. Lai kravas auto "nesamītu" velosipēdistu (+VIDEO) 43

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 10.maijs 2023 13:16

Ceļu satiksmes drošības jautājumos bieži tiek pieminēti tā sauktie neaizsargātie satiksmes dalībnieki - gājēji. Bet no tiem, kas pārvietojas uz riteņiem, visneaizsargātākie ir velosipēdisti. It sevišķi švaki velo izskatās pret kravas automašīnu. Kā tiem sadzīvot uz viena un tā paša ceļa?

Par to kā draudzīgi sadalīt ceļu pastāstīs DBS Autoskolas direktors Jānis Vanks un Scania Latvia autovadītāju apmācibu meistars Gints Vārtukapteinis. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
43 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Opis 11.maijs 2023 10:43
9 0 Atbildēt

Vajag uzlikt minimālā ātruma zīmes, lai nevelkās ar 20km/h tur kur var braukt ar 90km/h, lai nekavē satiksmi!

BMW 11.maijs 2023 10:41
8 0 Atbildēt

Kad es nobraucu gar velosipēdista plecu, tad es esmu cūka, kam parādīt fakuci! Kad velosipēdists nobrauc ar elkoni gar spoguli, tad viņš ir mačo supermens! Kur tad ir atšķirība, jo attālums ir vienāds? Sanāk ka tie veloderasti nespēj pārdzīvot, ja viņus kāds apdzen, bet kad viņi apdzen(apsteidz) tad viss droši. Lai velosipēdisti paši apbrauc auto ar 2m atstarpi.

Slinkais 10.maijs 2023 17:22
7 4 Atbildēt

Protams. Viss tas pats kā ar traktoru. Civilizētās valstīs nevienam nav problēma pagaidīt

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti