CSDD konkursā par automātiskās runas atpazīšanas risinājumu nodrošināšanu saņemti trīs pieteikumi 6

 

Ilustratīvs attēls Foto: Pexels.com

Nozare.lv | 11.februāris 2024 8:30

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) atklātajā konkursā par automātiskās runas atpazīšanas un sarunu transkripcijas risinājumu nodrošināšanu saņemti trīs pretendentu piedāvājumi, aģentūrai LETA apstiprināja CSDD pārstāvji.

CSDD norāda, ka patlaban notiek izvērtēšanas process un no pretendentiem ir pieprasīta papildu informācija piedāvājuma izvērtēšanai.

Savukārt konkursā paredzētā līgumcena bija aprēķināta līdz 90 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa, taču pretendentu iesniegtie finanšu piedāvājumi šo summu pārsniedz, atzīmē CSDD.

Vienlaikus CSDD skaidro, ka attiecīgais risinājums veicinās CSDD digitālo attīstību, izmantojot strukturētus datus, tostarp tekstā pārvērstu balss materiālu.

Tāpat risinājuma pielietošana radīs arī iespēju novērtēt, attīstīt un pilnveidot gan attālinātās klientu apkalpošanas kvalitāti, gan sniegto pakalpojumu procesus, tostarp apzināties dažādu aktualitāšu un pakalpojumu izmaiņu ietekmi uz zvanu centra ienākošo zvanu apjomu, norāda CSDD.

Jau ziņots, ka pērn decembrī CSDD izsludināja konkursu par automātiskās runas atpazīšanas un sarunu transkripcijas risinājumu nodrošināšanu.

Iepirkuma nolikumā norādīts, ka iepirkuma priekšmets ir automātiskās runas atpazīšanas un sarunu transkripcijas risinājuma ieviešana un nodrošināšana saskaņā ar tehnisko specifikāciju, kas ietver IT pakalpojumu konsultēšanu, programmatūras izstrādi, internetu un atbalstu.

Savukārt konkursa izvēles metode ir saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums, kur piedāvājumu salīdzināšanai un izvērtēšanai tiks izmantota tikai cena.

Saskaņā ar iepirkumu darbu izpildes termiņš ir 39 mēneši.

Jau vēstīts, ka CSDD apgrozījums šogad deviņos mēnešos bija 44,572 miljoni eiro, kas ir par 12,6% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, savukārt direkcijas peļņa samazinājās par 39,9% - līdz 4,781 miljonam eiro.

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. Direkcijas kapitāldaļu turētājs ir Satiksmes ministrija.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 11.februāris 2024 17:22
3 0 Atbildēt

Vai kāds ir lietas kursā, kur viņi to domā pielietot ?

0pis 11.februāris 2024 20:01
1 0 Atbildēt

MI paskaidros ka 'lietas kursā' ir iesakņojies rusicisms.

BMW 12.februāris 2024 16:39
1 0 Atbildēt

Protams, uz telefona zvaniem atbildēs robotmēsls!

Saruna ar dzīvu cilvēku būs maksas pakalpojums!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti