Rīgā par aizlieguma šķērsot pilsētas centru neievērošanu sodīti 259 kravas auto vadītāji 5

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.februāris 2024 8:58

Rīgā par aizlieguma šķērsot pilsētas centru neievērošanu līdz šim ir sodīti 259 kravas auto vadītāji, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Pēc Austrumu maģistrāles atklāšanas Rīgā janvāra vidū tika veiktas būtiskas satiksmes organizācijas izmaiņas, aizliedzot tranzīta satiksmi cauri pilsētas centram. Tranzīta satiksme abos virzienos aizliegta uz Akmens tilta, Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz Ģenerāļa Radziņa krastmalai, no Ģ. Radziņa krastmalas līdz 13. janvāra ielai, 11. novembra krastmalas posmā no 13. janvāra ielas līdz Vanšu tiltam, kā arī Eksporta ielas posmā no Vanšu tilta līdz Hanzas ielai.

Pirmajās dienās pēc jaunās satiksmes organizācijas ieviešanas Rīgas pašvaldības policija (RPP) noteikumu pārkāpējus brīdināja, taču kopš 22.janvāra kravas auto vadītājus sāka sodīt.

Ja sākotnēji dienas laikā tika fiksēti pat vairāk nekā 20 pārkāpēji, tad vēlāk fiksēto pārkāpumu skauts samazinājās līdz četriem, pieciem pārkāpumiem dienā, bet atsevišķās dienās tika fiksēts tikai viens pārkāpums.

 
Visi komentāri
 
Vernons 25.februāris 2024 11:26
1 1 Atbildēt

Noziedznieki vada Valsti!

0pis 25.februāris 2024 12:20
0 2 Atbildēt

Pavilka uz politiku?

Vernons 26.februāris 2024 13:55
1 0 Atbildēt

Ha! Politika jau sen interesējas par Tevi!

650 25.februāris 2024 17:34
1 1 Atbildēt

Brigādi "Par!daugava" vnk nomainījusi brigāde "Centrs", ja?

BMW 26.februāris 2024 10:37
3 0 Atbildēt

Tur gan jau viss smuki sataisīts tā, ka zīmi ieraugi tad, kad nav vairs kur likties, ne uz priekšu, ne atpakaļ!

Tāpat kā augstuma ierobežojums zem akmens tilta, var tak karājošos barjeru uzlikt jau pie nobraukšanas no akmens tilta, lai nobūkšķ laicīgi! Bet tur nobūkšķ jau tad, kad iesprūsts zem tilta!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ginetta Akula - jauns superauto no Apvienotās Karalistes (+ FOTO) 4

Lielbritānijā izstrādāts jauns superauto Ginetta Akula, kas būs pieejams ierobežotā skaitā un, jā, - par diezgan lielām naudiņām. Lasīt vairāk

 

Iedzīvotāji vēja turbīnu tuvumā saņems kompensāciju (+ VIDEO) 12

Valdības apstiprinātie noteikumi, kas nosaka vēja parku attīstītājiem maksāt vietējai pašvaldībai un apkārtnes iedzīvotājiem ikgadēju kompensāciju, sākotnēji attieksies tikai uz tiem vēja parkiem, kuri pašlaik vēl ir projekta stadijā un nav nodoti ekspluatācijā. Lasīt vairāk

 

Nākamnedēļ Frankfurtē notiks izstāde auto nozares profesionāļiem “Automechanika Frankfurt”

No 10. līdz 14. septembrim norisināsies “Automechanika Frankfurt”, kas ir pasaulē lielākā auto nozares tehnoloģijām un pēcpārdošanas tematikai veltītā izstāde profesionāļiem. Izstādes tēma šogad ir “Braukšanas transformācija”, ņemot vērā pārmaiņas, kas šobrīd skar autobūves nozari. Lasīt vairāk

 

Latvijas auto žurnālistu komanda startēs “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensībās 2

No 20. Līdz 21. septembrim Panevēžas autodromā notiks “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensības. Tajās piedalīsies arī auto žurnālistu komanda no Latvijas, sacenšoties gan kopējā ieskaitē, gan arī atsevišķā - Baltijas mediju pārstāvju ieskaitē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti