Kāpēc brauciens ar jauno elektrovilcienu daudziem izrādījies sāpīgs vai pat neiespējams? (+ VIDEO) 18

 
4.Studija | 18.maijs 2024 19:27

Vilcieni ir, peronu nav - ziemā pieredzētās grūtības nav vienīgais ar ko nākas saskarties tiem pasažieriem, kas vēlas izmantot jaunos vilcienus.

 
Visi komentāri
 
Nja 18.maijs 2024 19:41
3 1 Atbildēt

Ar vecajiem bija labāk!?

0pis 18.maijs 2024 19:46
3 0 Atbildēt

Vecajos katrā vagonā ir vietas vellapēdiem.

Nja 18.maijs 2024 19:56
4 1 Atbildēt

Nu ja. Visi ņem līdzi velosipēdu. Tos es neredzu gandrīz nekad!

0pis 18.maijs 2024 21:12
2 0 Atbildēt

Vasarā regulāri, gan Tukuma līnijā, gan Saulkrastu - tur vispār daudzi ņem velo, lai no stacijas mītos uz vasarnīcu pāris km no stacijas.

BMW 20.maijs 2024 11:23
2 0 Atbildēt

Ar velosipēdu ir jābrauc, nevis jāved viņu kā bagāžu!

Dānijā cilvēki brauc ar vilcienu, bet velosipēds viņus gaida stacijā, no kurienes tad brauc uz darbu vai pilsētas centru.

0pis 20.maijs 2024 13:28
0 0 Atbildēt

Ir cilvēki, kas velo izmanto abos vilciena maršruta galos - vai tas būtu kas dīvains? Līdz stacijai un pēc tam vēl darbam, bet pa vidu 50km ar vilcienu.

Jūrmalnieks 20.maijs 2024 12:10
2 0 Atbildēt

+1! Latvijā TĀDA sāpe, ka nevarot ielādēt vairs velosipēdu jaunajā vilcienā.... 😂😂😂

Jaunajos vispār aizliegtu velosipēdu pārvadāšanu!

 Nav paredzēts un viss! Ar velosipēdu ir JĀBRAUC nevis jāvizinās ar vilcieniem!

Bet ja atļauj, tad izveidotu speciālu velosipēda un elektroskūtera biļeti, kas būtu jāpērk un būtu gandrīz tādā pašā cenā, kā pasažierim!

 Savādāk daži pēdisti iekāpj un nobloķē visu vilcienu ar saviem lielajiem braucamrīkiem. (ARĪ VECAJĀ TĀ BIJA) īpasi vasarā- Jūrmalas virzienā, ka cilvēku jau tā pilns, bet nē... īpašais gadījums ar savu velo vēl stumjās iekšā.

 

Smieklīga tā 'bagāžas' biļetes cena un tāpēc arī tāda kultūra, vizināt vilcienā, nevis braukt, radot neērtības citiem lai pašam galapuktā būtu ērtāk.

Jūrmalnieks 20.maijs 2024 12:33
14 1 Atbildēt

Spilgs piemērs vēl man no pagajušās vasaras, ka vēl tik gaidījām, ka sāks ripot jaunie, karsta Jūlija diena, vilciens pilns, cilveki stāv kājā, es biju ierūmējies tajā neērtajā velo vietā, vilciena bundža uzkarsusi visi svīst, logi vaļā bet nav ko elpot - tipiska 'električka' vasarā....

 Zasulaukā iekāpj tantiņa, es viņu palaižu apsēsties, pats stāvu pie tās margas kopā ar vēl citiem gribetajiem uz kūrortpilsētu.

Imantā iekāpj brašulis, ar sporta velo, saģērbies sporta kostīmā, stumdās iekšā vagonā, vilciens uzsāk kustību.

 Tad brašulis sāk skaļi aurot, KA JŪS SĒŽAT VELO VIETĀ UN VAJAG PALAIST!!!

Viņam atbild, ka nav vieta!

Džeks- 'Man vienalga, te esot jāstāv velosipēdiem!'

Es pagriezos pret viņu, uzdevu jautajumu, priekškam jums velo? Jums ir ideāls, atjaunots veloceļš no Imantas uz Jūrmalu...

-Man esot jāsteidzas un nav laika 1h braukt!!

Es atbildu nu tad vilciens nepeider jums!

Kaut ko bubināja visu ceļu, uz kratīšanos speciāli ar to velo sita man pret kāju... Vairākas reizes aizrādiju, džeks spēlēja muļķi.

Izkāpa Lielupē (un gan jau ka aizripoja līdz kalnakrastiem un visa ''sportista'' mīšanās, tur parasti vasarā ir pēdistu uzbrukums, kur visi rij bulkas un dzer kafiju) 😂

Tagad jautājums, priekškam pasvaldības iegulda desmitiem miljonus ik gadu, veidojot veloceļus, ja liela daļa ir slinka, nekaunīga un brauc ar sab. transportu cik vien tas ir iespējams? 😒

0pis 20.maijs 2024 13:27
13 0 Atbildēt

Es šito prasu uz prāmja auto vadītājiem - kam jums tas auto, braukšanai vai vadāšanai ar prāmi? Iztērēta nauda ceļiem, bet šie negrib vis braukt pa ceļiem, bet ar prāmi vest auto.

Oioi 19.maijs 2024 14:28
0 0 Atbildēt

Ne katrā! Parasti gala vagonos. Pie tam jaunajos diezgan brivi var novietot velosipēdu gala vagonos.

0pis 19.maijs 2024 16:30
1 0 Atbildēt

Vecajos ir katrā vagonā, to nu es zinu. Jaunajos nav pat kur nostiprināt, ja domāji to vietu pretī tualetei. Kāds aizķersies, nojebnīsies, salauzīs pleznu un būs jums sižets Panorāmā par ļaunajiem velosipēdistiem kas uzglūn gājējiem pat vilcienā.

Nja 20.maijs 2024 7:38
1 1 Atbildēt

Pamēģini Dīzelī kaut kur nolikt to savu lisapēdu.

0pis 20.maijs 2024 10:23
0 0 Atbildēt

Prasi PV ne man. Es tak neatbildu par vilcieniem)

Sigulis 18.maijs 2024 20:13
6 1 Atbildēt

Vecajos sunim grūti iekāpt, jo palicis vecs! Bļin kad tas murgs ar tiem peroniem beigsies, nekur Eiropā neesmu redzējis ka kāpj iekšā, kā alpīnistu trenniņa sienu!

Atis 19.maijs 2024 11:54
3 1 Atbildēt

Esmu redzējis vairākus ekstrēmus gadījumus ar iekāpšanu un izkapšanu no vilciena.Reiz Zasulauka stacijā tantuks kapa vilcienā un nebija kur pieķerties un atmuguriski krita atpakaļ uz peronu.Paldies tam jauneklim kurš noreaģēja un omi paspēja noķert.Protams vilciens aizbrauca kamēr ome bija gatava otrreiz iekāpt...Pats izkritu Rīgas stacijā.Mugursoma bija pilna ar kartupeļiem.Neaprēķināju ka perons ir zems un smagums pret kāpienu ir lielāks kā biju do.ājis.ķēru pie roktura kura nav.Mēnesis pagājis bet celis nav sadzijis.Runājot ar draugiem katram ir ko pastāstīt par līdzīgo negatīvo pieredzi.Apbrīno valdības nezināšana kad jaunie vilcieni jau bija LV,tad tikai atklājās ka vajag citus peronus.Ja būtu zinājuši,tad peroni būtu gatavi pirms vilcieniem.Gadījumā ja viņi zināja,tad tā ir sabotāža.Labi ka 2 kundzītēm,kuras izkrita no vilciena dzelzceļš sedza kompensāciju(cerams).un cik ir tādu kuri samierinas ar mūsu valdīas muļķībām..

Nja 20.maijs 2024 7:39
2 0 Atbildēt

Pilnīgas muļķības. Iepirkumu par peronu pielāgošanu jau sen tika taisīti. Tikai kartejo reizi visādas sūdzības un kavēšanās.

Ezis UK 20.maijs 2024 8:22
20 1 Atbildēt

Ldz " atsēž" cilvēki,kuriem būtu iekas jāslauka labākajā gadījumā,nevis kas jāvada,projektē utt.

Sergejs 20.maijs 2024 16:51
1 0 Atbildēt

Nevis LDZ bet visā valsts pārvaldē pārsvarā ir salasīti kas nekur citur privātā biznesā neder, ar vienu rievu un tā pati ne smadzenēs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti