Zemnieki nobrieduši protestiem – dosies uz pilsētām reģionos (+ VIDEO) 26

 
LTV Ziņu dienests | 1.februāris 2024 9:41

Lai protestētu pret birokrātiju un neizpildītiem solījumiem, ar plakātiem un smago tehniku ap tūkstoš zemnieku nākampirmdien plāno pulcēties 12 Latvijas pilsētās. To vidū nav Rīgas.

Uz galvaspilsētu protestētāji sola doties, ja netiks pildītas piecas “Zemnieku saeimas” prasības. Tālo ceļu gatavi mērot arī lopkopji un graudkopji pierobežā. Viņi grimst parādos un cīnās ar birokrātiju.

 
26 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Dīvāna-zemnieks 1.februāris 2024 12:27
9 0 Atbildēt

Zemniecei Maijai Tommy Hilfiger parka/mētelis, zelta gredzeni uz pirkstiem, manikīrs, tas iedegums ar neizskatās pierobežā iegūts.. Veči gan, var redzēt, ka ir darītāji..

BMW 2.februāris 2024 9:32
7 0 Atbildēt

Kāpēc veikalā zemenes lētākas, kā tad, ja pats brauc pie zemnieka lasīt?

BMW 2.februāris 2024 9:36
7 0 Atbildēt

Vot nevajag sūdu stumt! Man "zemnieki" diezgan bieži zvanās pie durvīm un piedāvā nopirkt kartupeļus, pienu, biezpienu, olas, medu! Viss, ko viņi piedāvā ir dārgāk kā veikalā! Tad kā tas nāk, ka veikalos ir lētāk?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti