Jaunais "Audi Q7" kļūs par 400 kg vieglāks (+ foto) 2

 

Jaunā Audi Q7 iespējamā izskata variants Foto: Autobild.de

iAuto | 4.novembris 2013 14:05

Vācu autobūves kompānija "Audi" strādā pie savas krosoveru līnijas flagmaņa "Q7" projekta, kas jāpabeidz līdz 2014.gada Parīzes autoizstādei.

Mediji uzzinājuši, ka pašreizējā modeļa (tirgū kopš 2005.g.) pēctecis kļūs ievērojami vieglāks. Pateicoties "Volkswagen" jaunajai platformai, kas veidota no tērauda un kombinēta ar alumīnija detaļām, otrās paaudzes "Q7," salīdzinot ar pašreizējo modeli, spēs nomest gandrīz 400 kg un bāzes versijā iekļausies kopējās masas kategorijā līdz 2000 kg. Modeļa gabarīti daudz nemainīsies un paliks aptuveni tajā pašā līmenī – garums 5,09 m.

Motoru klāstam tiek gatavoti 3 un 4,2 litru TDI dīzeļdzinēji, kā arī 3-4 litru benzīna turbo agregāti, kurus atkarībā no versijas varēs kombinēt ar pilnpiedziņu un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Krosovera cena sāksies no atzīmes 70 000 dolāru.

Audi Q7 testu prototips Foto: Autobild.de

Jaunā "Audi Q7" izskats tiek turēts slepenībā un spiegu uzņemtie testu prototipa attēli daudz informācijas nesniedz, tādēļ pievienojam "Autobild" mākslinieka veidoto variantu.

Jaunā Audi Q7 iespējamā izskata variants Foto: Autobild.de

 

 

 
Visi komentāri
 
bobcat 4.novembris 2013 15:35
0 0 Atbildēt

dīvani, ka cena minēta dolāros. Kaut gan dzīvojam Latvija, kur patreiz ir spēkā lati ar cenas atspoguļošanu eirās.

es 5.novembris 2013 8:42
0 0 Atbildēt

Acīmredzot, mērķauditorija ir ASV. Tas tirgus ir lielāks par visu Eirāziju kopā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti