„Alpina” paceļ „BMW” 4.sērijas „Coupe” jaudu līdz 410 ZS (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 21.novembris 2013 12:45

Uz Tokijas motoršovu „Alpina” atvedusi modeli „B4 Bi-Turbo”, kas izgatavots uz „BMW” 4.sērijas kupejas bāzes.

Foto: Publicitātes foto

Zem „B4 Bi-Turbo” motora pārsega darbojas rindas sešu cilindru benzīna dzinējs ar divām turbīnām, kas pēc „Alpina” inženieru pārveidojumiem attīsta 410 ZS 5500-6250 apgr/min un maksimālo griezes momentu 600 Nm pie 3000 apgr/min.

Foto: Publicitātes foto

Tādejādi „Alpina” modeli un „BMW” 435i (306 ZS) standarta versiju atdala 104 ZS. Tikpat atšķirīgi ir arī abu modeļu tehniskie raksturlielumi: „BMW Alpina B4 Bi-Turbo Coupe”100 km/h sasniedz 4,2 sekundēs un pa ceļam uz maksimālā ātruma galapunktu (305 km/h) 200 km/h robežu šķērso pēc 14 sekundēm, bet „BMW” 435i 100 km/h veic 5,1 sekundē un var paātrināties līdz 250 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Vilkme aizmugures riteņiem tiek nodota ar astoņu pakāpju „ZF” automātiskās pārnesumkārbas palīdzību, ko „Alpina” modernizējusi un nosaukusi par „Switc-Tronic.” Ātrumus var pārslēgt arī manuāli, izmantojot pārslēgšanas sviras aiz stūres. Pateicoties Start-Stop tehnoloģijai un gudrai vārstu vadības sistēmai 410 Zs jaudīgā kupeja uz 100 kilometriem iztiek ar 7,6 litriem.

Foto: Publicitātes foto

„Alpina” kupejai ir oriģināls aerodinamiskā aprīkojuma komplekts, 20 collu diski tradicionālajā daudzspieķu dizainā, „Alpina” izplūdes sistēma ar ovāliem uzgaļiem un „Alpina” raksturīgās zilas krāsas bremžu skavas.

Foto: Publicitātes foto

Sērijveida aprīkojums ir patiesi bagātīgs, sākot ksenona gaismām un beidzot ar apsildāmiem, elektriski

Foto: Publicitātes foto

regulējamiem un ar ādu apvilktiem sporta sēdekļiem. „BMW Alpina B4 Bi-Turbo Coupe” cena – 68 800 eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti