Jaunā Mustang attēli internetā (+ foto) 4

 

Foto: mustang6g.com

iAuto | 4.decembris 2013 11:23

Nepilnu diennakti līdz jaunās paaudzes Ford Mustang pirmizrādei internetā nonākuši jaunā modeļa attēli, kas ieskenēti no izdevuma Autoweek lappusēm.

Pagaidām par amerikāņu muskuļauto sevišķi daudz informācijas nav – zināms vien tas, ka jaunais modelis būs par 90 kg vieglāks par priekšteci, iegūs vairākas jaunas elektroniskās palīgsistēmas, neatkarīgo piekari aizmugurē un priekšējos spārnus no alumīnija.

Foto: mustang6g.com

Pēc neoficiālas informācijas, jauno Mustang komplektēs ar priekšteča motoriem – sešu un astoņu cilindru agregātiem, kas attīsta 305-420 ZS jaudu. Vēlāk tiek solīti jauni 2,4 un 3,5 litru motori un deviņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Foto: mustang6g.com

Pēc oficiālās prezentācijas, kas notiks 5.decembrī sešās pasaules pilsētās četros kontinentos, jaunais Mustang plašākai publikai tiks izrādīts Detroitas autoizstādē janvāra sākumā.

Foto: mustang6g.com

Piebildīsim, ka jaunais Mustang pirmoreiz būs pieejams arī Eiropas tirgū.

 
Visi komentāri
 
Conqueror 4.decembris 2013 17:09
0 0 Atbildēt

izskatās cerīgi

iAuto 4.decembris 2013 17:28
0 0 Atbildēt

Man patika arī iepriekšējais :)

Aigarcix 4.decembris 2013 22:45
0 0 Atbildēt

Laikam stila īpatnības,bet k-kā arvien neinteresantāki tie āmurikānu autiņi paliek.Nu galīgi nav stilīgs,manuprāt,tāpat kā kaudze citu firmu modeļu.

iAuto 5.decembris 2013 7:19
0 0 Atbildēt

Renault ar interesantajiem modeļiem (dizainiski) iebrauca miljardu mīnusos. Laikam jau ir tā, ka mums patīk uz interesantiem auto vairāk skatīties un runāt par tiem, bet ne pirkt. Lai ražošana atmaksātos ir jābūt zināmiem pārdošanas rādītājiem pie attiecīgas cenas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti