"GM" atsauks 1,5 miljonus automobiļu (+ foto)

 

Cadillac XTS Foto: Publicitātes foto

iAuto.lv | 19.marts 2014 8:03

"General Motors" aicina uz dīleru servisiem pusotru miljonu automobiļu – divreiz vairāk nekā visā 2013.gadā. Pavisam notiks trīs servisa akcijas, kas skars septiņus koncerna modeļus.

Atsaukums notiek pēc "GM" nesen ieceltās vadītājas Merijas Barijas iniciatīvas, kura pieprasa daudz rūpīgāku kvalitātes kontroli.

Šoreiz uz servisiem aicinās vairāk nekā 300 tūkstošu "Chevrolet Express" un "GMC Savana" (2009. -2014.ražošanas gads), kuriem mainīs priekšējā paneļa apdares materiālu. Tas nepieciešams, lai šie modeļi spētu izpildīt ASV noteiktās drošības normas nepiesprādzētiem pasažieriem. Kamēr tas nav noticis, "Express" un "Savana" tirdzniecība nenotiek.   

GMC Acadia Foto: Publicitātes foto

Atsaukums skar 63,9 tūkstošus "Cadillac XTS" sedanu (2013.-2014.gads), kam uzlabos bremzes – līdz šim konstatēti divi gadījumi, kad bremžu pastiprinātāja defekta dēļ pārkarsušas bremžu mehānisma detaļas, notikusi plastikāta detaļu kušana un aizdegšanās motortelpā.

Servisos nāksies iegriezties arī 1,18 miljoniem "Buick Enclave" un "GMC Acadia" (2008. -2013.gads), "Chevrolet Traverse" (2009.-2013.gads) un "Saturn Outlook" (2008.-2010.gads), kam jānovērš problēmas ar gaisa drošības spilveniem – konstatēts defekts elektrosistēmā, kā rezultātā avārijas gadījumā  drošības spilvens var arī nenostrādāt.

GMC Savana Foto: Publicitātes foto

Marta sākumā "GM" jau saskārās ar nepatikšanām par 1,6 miljonu automašīnu novēlotu atsaukšanu: http://www.iauto.lv/zinas/pasaule/16853-pret-general-motors-sakta-verieniga-izmeklesana-par-1-6-miljonu-automasinu-novelotu-atsauksanu

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti