Jaunais "Nissan Murano" ir klāt (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 15.aprīlis 2014 7:46

"Nissan" parādījis attēlus ar jaunās paaudzes "Murano," plašākai publikai solot to nodemonstrēt Ņujorkas motoršovā, kas durvis ver 18.aprīlī.

Foto: Publicitātes foto

Otrās paaudzes modelis veidots stilā, ko pazīstam no jaunā "Qashqai," "X-Trail" un pērnā gada Detroitas izstādē prezentētā koncepta "Resonance." To raksturo v-veida radiatora režģis, bumerangam līdzīgie galvenie lukturi (LED gaismas par papildu maksu) un tonētie aizmugures statņi, kas rada, it kā gaisā iekārtas konstrukcijas efektu. Jāpiemin arī sportiskais kupejas tipa siluets un panorāmas jumts.

Foto: Publicitātes foto

Automobiļa garums pieaudzis līdz 4,89 m, platums līdz 1,92 m, bet riteņu bāze ir 2,82 m. Pateicoties plašākai telpai pasažieri jaunajā "Murano" jutīsies brīvāk, bet samazinātais pogu un vadības slēdžu skaits ļaus atslogot domas arī vadītājam. Padomāts arī par aizmugurē sēdošajiem – sēdekļi aprīkoti ar ātras darbības apsildes funkciju, izveidota USB pieslēgvieta, kas ļaus izbaudīt pašiem savu multimediju programmu. "Murano" komplektēts ar daudzām palīgasistentu sistēmām, jaunu multimediju sistēmu ar skārienjutīgo ekrānu un četrām video kamerām, kas modri uzrauga apkārtni.

Foto: Publicitātes foto

Jaunajam "Murano" būs pieejams 3,5 litru V6 dzinējs, kas attīsta 260 Zs (325 Nm) un strādā pārī ar CVT variatoru. No rūpnīcas krosovers tiek piegādāts ar priekšējo riteņu piedziņu, pilnpiedziņa – par papildu maksu. Tirgū tas nonāks 2014.gada rudenī, cena pagaidām nav zināma.

Foto: Publicitātes foto

"Murano" "Nissan" piedāvājumā tika iekļauts 2008.gadā. 4,7 m garajam automobilim ir piecas sēdvietas un 402-877 litru bagāžnieks. Pircēji var izvēlēties vienu dīzeļa (190 ZS) vai divus benzīna (234;256 ZS) dzinējus. Pirmo no tiem kombinē ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet benzīna agregāti strādā pārī ar "Xtronic" CVT kārbu. Cena Vācijas tirgū – EUR 46 740 – 55 740.

Foto: Publicitātes foto

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GB12 15.aprīlis 2014 8:34
3 0 Atbildēt

Rakstā 2 kļūdas. Pirmkārt, šis ir 3., nevis otrās paaudzes modelis. Otrkārt, Murano Nissan piedāvājumā bija jau 2005. (nevis 2008.) gadā. Cien. iauto, no kurienes jūs ņemiet informāciju?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti